2777
2789
عنوان

چت شوهر با همکار خانم

2353 بازدید | 73 پست

چت شوهرم با همکار خانمش رو دیدم بهش مشکوک شدم مثلا کاری بود ولی من حس خوبی بهش ندارم حالا از وقتی اومده خونه اخم کرده دست پیش گرفته میگه دیگه نمیتونیم ادامه بدیم...الانم گفت از جلوی چشمم برو حوصله ت رو ندارم😬 اصلا منطق نداره فقط سفسطه میکنه 

نمیدونم چیکار کنم با حرفاش کلی تحقیر شدم😓

چه شوهر بی جنبه ایی داری با دو خط چت اینجوری میکنه😐

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این مردایی ک میگن دیگه ادامه نمیدم و طلاق و فلان یکبار ک شده آماده بشین با مدارکتون برین دم در بهش بگین بیا بریم تموم کنیم بخدا اکثرشون دیگه ب شکرخوردن میوفتن این جمله رو نمیگن 

ب مرد جماعت اصلا نقطه ضعف ندین

چه زری زده بودن؟

اسم کاربریت با این نظری که نوشتی خیلی هارمونی داشتن لامصب🤣🤣🤣🤣

دلم میخواد از درد این دوری بمیرم:))💔    آخر یه شب این گریه ها سوی چشامو میبره ....
چون چند ماه پیش هم سر موضوع مشابه کشمکش داشتیم میگه بی اعتمادی تو داره منو‌ اذیت میکنه نمیتونم تحمل ...

بگو ربطی ب اعتماد نداره خب پس منم با مرد همکارم چت کنم تو شاکی بشی بزنم دهنت بگم بهم اعتماد کن