2777
2789
عنوان

اولین اقدام برای بارداری

2438 بازدید | 193 پست

سلام دوستای گلمممممم بیاین کـــــمــــکــــ

چقدر انتظار سخته!!!!!!

من اولین اقداممـ

از هرکسی میپرسم هرکسی یه نظری داره متفاوتـــ

من هیچ داروی خاصی مصرف نکردم

قبل از اقدام به بارداری زیر نظر پزشک بودم و عفونت نداشتمو سونو دادمو روزای تخمک گذاریمم مشخص بود و فولیکول ۲۱ دارم و حتی همسرمم آزمایش اسپرم داد قبل اقدام. منم تموم آزمایش های قبل بارداری رو انجام دادمــــــ

با مشورت با دکتر ۲۸ و ۲۹ و ۳۰ آبان اقدام کردیم برای بارداری فقطم همین ۳ روز

خوشحال و خندون و بدون استرس داشتم روزامو میگذروندم که چشمتون روز بد نبینه ۵ آذر لک قهوه ای اومد ازم خیلی ببیخشید اونم وقتی که میرفتم دستشویی و زمانی که خودمو خشک میکردم در حد یکی دو قطره همین امـــــا هنوزم با اینکه چند روز گذشته و الان نهم آذر شده هنوزم این لک قهوه ای هست اونم وقتی که خودمو خشک میکنم..... آخه این چه وضعشه. چرا باید اینطوری باشه بنظرتون چرا؟؟؟؟؟؟ خانومای گل بیاین راهنمایی کنید من اولین باره اقدام کردمو تجربه ای ندارم و نمیدونم چیه.

اول فک کردم لانه گزینی باشه ولی لانه گزینی هم نهایت دو روز نهایت ۳ روز....

من همیشه دو روز قبل پری لک میدیدمو بعدش پری می اومد

۱۶ آبان سیکلم شروع شد و باید۱۴ آذر پری بشمـ

ولی این لک رفته رو مخم

اصلا طاقت انتظار کشیدنم ندارمو عجولم خیلی روزا برام سخت میگذره😔

نظراتتون رو بگین و دعا کنید باردار باشم😘😍💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من باردار نیستم ولی علائم دارن و همه میگن بارداری و دعا میکنم  نباشه🥺 چون فک نمیکردم بخوا ...

خدا هرچی قسمتت باشه الهی برات مقدر کنه... برام دعا کن باردار باشم😍😘💙

واقعا خیلی صبر میخواد منم آدم عجولی ام برام دعا کن 😭

من بارداری اولم ماه اول حامله شدن ولی دومی رو یکسال و نیم طول کشید بدونی چقدر عذاب کشیدم هر ماه دارو هورمونی ...توکلت به خدا باشه انشالا هر چی خیره برات پیش میاد

من بارداری اولم ماه اول حامله شدن ولی دومی رو یکسال و نیم طول کشید بدونی چقدر عذاب کشیدم هر ماه دارو ...

خدا برات بچه های گلت رو حفظ کنه عزیزم الهی که همیشه تنشون سلامت باشه

انتظار خیلی سخته

من خیلی فکرم درگیره این لک قهوه ای رفته رو مخم اولش فک کردم لانه گزینیه ولی چند روز گذشته هنوزم هست نمیدونم چیه

۸ساله منتظرم....‌‌‌‌‌‌‌‌‌انشالله زود باردار بشی

عزیزممممممممـ

الهی خدا بهت یه نی نی سالمو صالح بده و کلی خوشحال بشی 

مرسی عزیزم از دعای قشنگت

خیلی انتظار سخته😭😩