2777
2789

داستانش خیلی طولانی هست ولی حتما بخونین چون واقعا عبرت آموزه 

اینکه چجوری با این خانواده آشنا شدم ولی نمیتونم دقیق بگم چون آشنا میاد لو میرم 

✨✨✨✨

یه خانم رو میشناسم که یه بار ازدواج کرده و دوسال بعد از زندگی مشترک و طلاق گرفته از شوهر اولش یه پسر هشت ساله داره پسرش تا همین چند ماه پیش با پدرش زندگی میکرده اما مرده میاد میزنه یکی رو میکشه و میفته زندان بچه رو میدن به خانمه  این تا اینجا داشته باشید 

Don't ask me my mood ,becaue you hear lies

خانمه بعد طلاق فوری میره با یه مرد دیگه ازدواج میکنه و این آقا هم ازدواج اولش بوده ولی اصلا براش مهم نبوده ک خانم بچه داره وطلاق گرفته چون خدایی خیلی خوشگله خانواده پولداری هم داره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد خلاصه بعد از سال اول ازدواج یه دختر دنیا میاره الان دخترش هفت سالشه 

پسرش که اومد وسط زندگی این دوتا چون باباش افتاد زندان خیلی بین بچه ها جر و بحث می‌شد 

یه روز بچها دعوا میکنن کسی هم خونه نبوده به جز عمو دختره چون باهم تو یه آپارتمان هستن  دختره گریه میکنه تو دعوا  عمو هم جوگیرمیشه میزنه به پسره 

یه دعوا بزرگ دیگه بین خانمه با برادر شوهرش پیش میاد ک تو غلط میکنی بچه منو می‌زنی و از این حرفا چون تو یه آپارتمان هم بودندعوا ادامه پیدا میکنه دوتا خانواده باهم مشکل پیدا میکنن

برادر شوهره که یه پسر حدودا ده ساله هس چون از زن عمو و همشو کینه داشته ک چرا زندگی مارو خراب کردن یه روز میره خونه عموشکسی هم بجز پسره خونه نبوده

اینا هم گربه داشتن میاد چاقو برمیداره ک میزنه تو شکم گربه بدبخت بعد فرار میکنه میره تو پارکینگ تو ماشین باباش قایم بشه سویچهم داشته اون پسره هم با همون چاقو میره دنبالش ک بزنتش