2777
2789
عنوان

چجوری مچشو بگیرم

143 بازدید | 10 پست

ساعت ۹ و نیم گفت خسته ام میخایم 

ساعت ۷ سرکار میره

من شک کردم اما چیزی نگفتم 

مطمعن هم نیستم نمیتونم بی دلیل کاری کنم 

چجور مطمعن شم اللن واقعا خوابیده

میشه برام صلوات بفرستین تااخر سال ۱۴۰۲ ی ازدواج خوب و موفق کنم و خوشبخت بشم 

مگه تو يه اتاق نيستين ؟

كودك درون فعال دارم 😉                                                        يه شيطون بلاى خالصم 😁                                                                چهار تا بازيگوش بلاى ناز دارم 😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنلاينه جايى ؟

كودك درون فعال دارم 😉                                                        يه شيطون بلاى خالصم 😁                                                                چهار تا بازيگوش بلاى ناز دارم 😁
اگه آدم قابل اعتمادی هست  الکی فکرتو مشغول نکن گلم عزیزم

آخه  خاهرم میگ ک بعیده مگ میشه از ۹ بخابه 

پیش اومده قبلا پیچونده باشه ولی گردن نگیره

میشه برام صلوات بفرستین تااخر سال ۱۴۰۲ ی ازدواج خوب و موفق کنم و خوشبخت بشم 
نه هیچجا

خب اگه اينطوريه كه بچه مدرسه اى ها به زور ساعت يازده شب ميخوابن مرد گنده چرا بايد با اراده ى خودش ساعت ٩ بخوابه 😂