2777
2789
عنوان

مو خوشگلا بیان

115 بازدید | 11 پست

سلامم بچه ها من یه راهنمایی میخواستم . من موهای پرپشت و بلندی دارم تار موهام هم ضمیمه اما خیلی خشکه در حدی که وقتی موهامو شونه میکنم موهام از کف سر نمیریزه بلکه از خشکی تکه تکه میشه میریزه !موهام طبیعیه حتی رنگ هم نداره چه برسه دکلره و اینا شاید ماهی یک بار اتو و براشینگ کنم!

مرتب هم نوک گیری میکنم ولی هفت هشت سانت آخر موهام در هر صورت خشکه همیشه

قرص هیرتامین و فیتو اینا خوردم چند دوره اما واسه ریزش و رشد قدی خوبه واسه خشکی تاثیری نداشت 

چندسال پیش کراتین کرده بودم ظاهرش خوب شده بود ولی اون حس سالم بودنه رو بهم نمیده 

حالا شما پیشنهادی چیزی دارین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روغن تراپی قبل از حمام

آبرسان

روغن آرگان بفد حمام

روبالشتی ساتن

بافتن مو

واسه آبرسان هم یه آبرسان خونگی من همیشه میزنم ‌که خفن ترینه. تخم کتان قهوه‌ای بگیر دو لیوان آب بذار بجوشه بعد دو قاشق تخم کتان بریز توش ۱۰ دقیقه هم بزن ته نگیره حالت ژل مانند می‌شه. سریع تا داغه از صافی ردش کن بریز تو یه قوطی ژلش رو بعد با روغنی که به سرت میسازه قاطیش کن من زیتون می‌زنم. قبلش باید روغنا رو تست کنی ببین زیتون میسازه به موهات یا نارگیل. من نارگیل نساخت موهامو خشک‌تر کرد. بعد با زیتون قاطی‌می‌کنم قبل از حمام دو ساعت می‌زنم فقط به ساقه مو. به کف سر نمی‌زنم. خیلی خوبه 

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
من باز موهام خیلی کم پشته چیکار کنم پر پشت شه😭😭😭 از کراتین کار ها بپرس عزیزم بهت میگن واسه خش ...

اگر زنتیکی کم پشت بوده کاریش نمی‌شه کرد

احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام می‌خواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو می‌گم و از اون‌جایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح می‌دم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیک‌هایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
اول پر پشت بود ولی از نرم کننده استفاده کردم  کم شد

خب درست می‌شه نگران نباش. اگر جوشونده رزماری رو امتحان نکردی جتما امتحان کن من ۶ ساله می‌زنم حتی واسه ریزش کرونا هم جواب داد.

بعضی وقتا هم جوشونده شنبلیله می‌زنم ولی کله بو می‌گیره بعدش باید شامپو که می‌زنی کف دستت یکمم پودر قهوه بریزی و ماساژ بدی که بوش بره.

دوتاش واسه من عالی بوده.

موهاتم بباف اینکه سفت ببندی یا باز بذاری بیشتر می‌ریزه