2777
2789
عنوان

خانم های شاغل شما از درآمدتون تو هزینه های زندگی خرج می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 41 پست
خبر نداره میدونم

چند ساله ازدواج کردی؟ اموالش رو بعد از ازدواج بدست آورد؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خبر نداره میدونم

ببین شتر سواری دولا دولا نمیشه... اگر میخوای تکلیفت با زندگیت روشن بشه بهش بگو که میدونی... چی میخواد بشه؟!

یا یک توضیحی میده یا پررو بازی درمیاره... 

بالاخره که چی؟! کسی که این کار رو کرده مطمینا دیگه برنمیگردونه به نام خودش حالا حالاها...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ببین شتر سواری دولا دولا نمیشه... اگر میخوای تکلیفت با زندگیت روشن بشه بهش بگو که میدونی... چی میخوا ...

نمیخام بدونه که خبر دارم

میخام ترس خبر دار شدنم تو جونش باشه.

همون طور که من دارم اذیت نیشم اونم اذیت بشه.

البته منم برای روز مبادا یه کارایی کردم.منظورم قانونیه

چکار کنم به روش بیارم؟ چون اختلاف ما خیلی بالا گرفت ‌. کار به جاهای باریک کشیده شد

نمیدونم به نظرم باید همون موقع میگفتی ک میدونی و اگه فرصت میدادی یه فرصت درست میدادی

من فقط دوسال میرفتم سرکار پولامو برا قرض خونه رفتکمی پول برا طلا داشتم برا ماشین باز فروختم به اسم خودش بورم اومد یه دعوا راه انداختم گفتم تیکه پولارو نمیریزم.نتونست ماشین ثبت نامی بخره،ماشین قبلیمونو به اسمم رد تا چن وقت دیدم اینجوریم نمایشه من براخودمو پس انداز کنم به خرج منم هیچ کار نداشته باشه باز دعوا کردم 

پولای پس اندازی دستش باشه سه و نیم براخودمم.

فکرم به جایی نمیرسه

حقیقتا من و همسرم چند وقت دچار مشکل شدیم. که یکی از  مشکلاتمون سر همین مسئله هست. ایشون توقع دا ...

به هیچ عنوان ریالی برای خونه خرج نکن . من اگر خرج میکنم چون همسرم بهم ثابت شده . ولی همسر شما که انقدر نامرده که رفته اموالش رو به اسم بقیه زده مطلقا قابل اعتماد نیست . رک و ریه بهش بگو بخاطر این کارش نمیتونی بهش اعتماد کنی و نیاز به پشتوانه داری 

باریکلا  به ما هم یاد بده سر شوهر آیندمون پیاده کنیم

هیچی ۶ ماه بعد عروسی بخاطر بددلی مجبورش کردم رفت روان پزشک و درمان شد . همین داروها و جلسات روان درمانی اکثر مشکلات شخصیتی رو حل میکنه