چند ساله ازدواج کردی؟ اموالش رو بعد از ازدواج بدست آورد؟
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ببین شتر سواری دولا دولا نمیشه... اگر میخوای تکلیفت با زندگیت روشن بشه بهش بگو که میدونی... چی میخواد بشه؟!
یا یک توضیحی میده یا پررو بازی درمیاره...
بالاخره که چی؟! کسی که این کار رو کرده مطمینا دیگه برنمیگردونه به نام خودش حالا حالاها...
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
من فقط دوسال میرفتم سرکار پولامو برا قرض خونه رفتکمی پول برا طلا داشتم برا ماشین باز فروختم به اسم خودش بورم اومد یه دعوا راه انداختم گفتم تیکه پولارو نمیریزم.نتونست ماشین ثبت نامی بخره،ماشین قبلیمونو به اسمم رد تا چن وقت دیدم اینجوریم نمایشه من براخودمو پس انداز کنم به خرج منم هیچ کار نداشته باشه باز دعوا کردم
حقیقتا من و همسرم چند وقت دچار مشکل شدیم. که یکی از مشکلاتمون سر همین مسئله هست. ایشون توقع دا ...
به هیچ عنوان ریالی برای خونه خرج نکن . من اگر خرج میکنم چون همسرم بهم ثابت شده . ولی همسر شما که انقدر نامرده که رفته اموالش رو به اسم بقیه زده مطلقا قابل اعتماد نیست . رک و ریه بهش بگو بخاطر این کارش نمیتونی بهش اعتماد کنی و نیاز به پشتوانه داری