2777
2789

یه بنده خدایی هست بهم پیام نمیده ولی وقتیم من میدم سریع سین میکنه جواب میده و حتی وسطاش که بحث راکد میشه خودش موضوع میندازه وسط برای ادامه ولی معمولا شروع کننده نیست حالش خوبه ؟؟ مشکلش چیه خدایی😐😐😐😐

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جررر تو همونی نیستی که مامانت حامله شده بود ناراحت بودی😂😭؟

نه خواهرم 😐😐

براتون آرزو میکنم هیچ وقت حروم نشید ، حروم آدم اشتباه ، مکان اشتباه ، رشته اشتباه و ... :)                

این یکی از دوستای منه 

خیلی دوستش دارم ولی حس میکنم از حرف زدن باهام خوشش نمیاد برای همین دیر به دیر بهش پیام میم...شایدم سرشون شلوغه فراموش میکنن...یا نمیدونم چطور بحثو باز کنن

و چه آدمای کوته فکری که خودشونو روشنفکر میدونن! 
هیچی فقط منتظره تو پیام بدی 🤣

عجب آدمایی پیدا میشن خب اینقدر دوست داره خودشم پیام بده 😐😂😂

این یکی از دوستای منه  خیلی دوستش دارم ولی حس میکنم از حرف زدن باهام خوشش نمیاد برای همین دیر ...

خیلی اینجوری مزخرفه انگار طرف با دست پس میزنه با پا پیش میکشه نمیدونی الان خوشش میاد نمیاد

خیلی اینجوری مزخرفه انگار طرف با دست پس میزنه با پا پیش میکشه نمیدونی الان خوشش میاد نمیاد

دقیقاااا  خب لعنتی ما از کجا بفهمیم چه حسی داری..بدت میاد پیام نمییدی..دوست داری باهامون حرف بزنی زود سین میکنی

و چه آدمای کوته فکری که خودشونو روشنفکر میدونن! 
عجب آدمایی پیدا میشن خب اینقدر دوست داره خودشم پیام بده 😐😂😂

چه اشکال داره تو پیام بده بهش🤣🤣

❤️یه دختر لر، سینگل، شیطون، و🙃😄        مثل ماه میشم و یاد میگیرم، حتی زمانی که کامل نیستم بدرخشم،     
چه اشکال داره تو پیام بده بهش🤣🤣

دیگه من خیلی شروع کننده بودم پر رو شده 😂😂😂