2777
2789
عنوان

الان اون لحظه اس که نمیخوام یک ثانیه دیگه نفس بکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 27 پست
همه ما بارها و بارها تو زندگیمون به این لحضه میرسیم و بازم مجبور به از نو ساختن و ادامه دادن میشیم ...

حالا قضاوت کنین  چقدبحث کردیم ولی نمیخواد اخلاقشوتعقیرکرده

وخدای که بشدت کافیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=319138532]حالا میخوای بخاطر این خودتو بکشی؟ [/QUOTEاینوبارها انجام داده خیلی خواستم تعقیرش بدم نشوده هرباربیان همین کارومیکنه 

وخدای که بشدت کافیست
[QUOTE=319138532]حالا میخوای بخاطر این خودتو بکشی؟ [/QUOTEاینوبارها انجام داده خیلی خواستم تعقیرش بد ...

محلش نده با خانوادت شاد باش دیدی اخم داره بگو عزیزم خوابت میاد برو اتاق بخواب اهمیت نده اگه میدونی میخواد اینجوری خودتو خانوادتو تحقیر کنه اصلا ادم حسابش نکن باهاش حرف نزن خانوادتم گفتن بگو فشار کاریه خستس همیشه اینجوریه و.... و با خانوادت بگو بخند محلش نده

محلش نده با خانوادت شاد باش دیدی اخم داره بگو عزیزم خوابت میاد برو اتاق بخواب اهمیت نده اگه میدونی م ...

گفتم خسته بوده مریضه هزارتا بهونه ولی باورنکردن 

وخدای که بشدت کافیست
گفتم خسته بوده مریضه هزارتا بهونه ولی باورنکردن 

مشگل اینه خانوادت دیر به دیر میان بگو زود تر بیان

توم بهونتو بیارو دیگ جواب خانوادتم نده تو خوشحال باش حرف بزن فضارو گرم کن حواس اونام از شوهرت پرت میشه

به خانوادت بگو شوهر ادم نیس اهمیت ندید دیونه ای میخوای خون به جیگر خانوادت کنی بخاطر اینکه شوهزت بلد ...

چندین بارتکرار کرده بایکی از خواهرام هم سره هیچ قهره میگه آب خواستم خواهرت نداده نه میریم خونشون ن هم اونابیان

وخدای که بشدت کافیست
چندین بارتکرار کرده بایکی از خواهرام هم سره هیچ قهره میگه آب خواستم خواهرت نداده نه میریم خونشون ن ه ...

بعضیا همینن دیگه اخلاقشون خیلیم زیادن اگر تازه ازدواج کردی بدون یه مدت بگذره همه عادت میکنن به اخلاقاش خواهش بخاطر همچین چیزی خودتو نکش عاقل باش