2789

یه پس فوق العاده جذاب از نظر ظاهری و اینکه نمایشگاه ماشین داشت بهم نخ میداد منم که اهل دوستی نیستم ولی ظاهرم امروزیه…

خلاصه خیلی درگیر بودم با خودم چند ماه طول کشید قضیه به اون پسر که فکر میکردم دلمو قلقلک میداد و خیلی حس قشنگی بود ولی از کنارش که رد میشدم سرم و مینداختم پایین و به یه چیزی مشغول میکردم خودمو تا نخواد شماره بده

وقتی تموم شددد این ماجرا انقدرررررر ناراحت بودم بودم حتی گریه هم کردم میدونستم قبلا دوست دختر داشته اما اوکی بود برام اما برای اینکه در بیارم با چند نفر بوده رفتم پیج کاریشو فالو کردم مطمین شدم تو دوسال حداقل حداقل با هشت نه نفر بوده سنای مختلف زن و دختر و… که همشونم ول کرده بود و اونا هم استوری های ناله زاری گذاشته بودند (اونایی که پیجشون باز بود رو چک کردم)

یکم آرومتر شدم حالا غیر از دختر باز بودنش یه سری ویژگی های دیگه داشت که به من نمیخورد اما چون یکم دوسش داشتم خیلی اذیت شدم و هنوز بازم یکم فکرم پیششه امیدوارم زودتر بگذره🥲

میگذره؟؟ بیچاره اونایی که شکست عشقی داشتن خیلی سخته…

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اگه اولین تجربت بوده همون بهتر با همچین ادمایی وارد رابطه نشی چون کسی که با چندین نفر بوده احتمال زیادی هست که فقط براش یه گزینه ی بعدی باشی و بعد باز بره دنبال یکی دیگه ، اونطوری به عنوان اواین تجربه خیلی اذیت میشی و احساس خیلی بدی پیدا میکنی.

منم برام پیش اومده البته تفاوتم با یوزارسیف اینه ک خوشکل هم نبودم 

تو دلم گفتم خدایا بخاطر تو از این عشق رنگی میگذرم دختر خوبی میمونم 

درعوصش یه عشق واقعی بهم بده 

واقعنام الان شوهرم رو خیلی دوست دارم و اونم دوست دختر نداشته قبلنا 

خدا معامله گر خوبیه .