2789
عنوان

احساس می کنم مثل یوزارسیف امتحان شدم😅

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 38 پست
والا اسی ما که متاهلیم وبچه داریم و از هیکل واینا افتادیم و حلقه های دستم بازم بریم بیرون پیشنهاد دا ...

اره اما حداقل شما تنها نیستین و چشمتون و قلبتون سیرتره از محبت و راحتتر نه میگین نمیدونم شاید برداشت منه!

همینکه طرفو به دلت راه ندی  دچار عشق کاذب نشی راجب بهش عاقلانه فکر کنی یعنی برد تو  امتحان ...

ایشالله ولی بهم ثابت شده بود و فقط نگاه نبود چون فکر کردم اون بخشش طولانی میشه ننوشتم

🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینکه طرفو به دلت راه ندی  دچار عشق کاذب نشی راجب بهش عاقلانه فکر کنی یعنی برد تو  امتحان ...

وقتی طرف ی کلمه م باهات حرف نزده اصلا معلوم نیس حس داره بهت یانه.اگ بخوای تو دلت راهش بدی دیگ مشکل از خودته نه امتحان الهی

وقتی طرف ی کلمه م باهات حرف نزده اصلا معلوم نیس حس داره بهت یانه.اگ بخوای تو دلت راهش بدی دیگ مشکل ا ...

پیامم رو میخونین یا فقط حرف خودتون رو میزنین..؟

از اون بخشش رد شین چون فقط نگاه نبود و انقدر مطمین بودم که مطرح نکردم

تیپ وظاهر وآرایشت چجوریه

سنگینم اما به خودم میرسم یکم شاید موهام معلوم بشه و امروزیم اما این پسره در حدیه که مثلا با یه دختری که کلا حجاب نداره میخوره و اطرافشم زیاده

متوجه نشدم ربطش به امتحان شدن چی بود ؟ این جور که میگی یه پسر هول هست ک با موقعیتی که داره با خیلیا ...

نه من از اول نمیدونستم که انقدر دوست دختر داشته فکر میکردم در حد دو سه تا نهایتا و انقدر جذابه و موقعیت اجتماعیه خوبی داره دوست داشتنیش میکرد

وقتی طرف ی کلمه م باهات حرف نزده اصلا معلوم نیس حس داره بهت یانه.اگ بخوای تو دلت راهش بدی دیگ مشکل ا ...

فکر کن روزه ای وسوسه میشی یه زولبیا یواشکی بندازی بالا 

مهم نیس زولبیا خوشمزه است یا بدمزه بوده .مهم اینه تو دلت محکم بگی نه نمیخورم .همه امتحانا که طوفان نوح و یوزارسیف و سخت نیستن .برا ماها در حد خودمونن 

و اصلا فکر کن امتحان نیستن در اصل قضیه فرقی نمیکنه