2777
2789

سلام من ۱۶روز پیش سقط کردم به علت هماتوم هشت هفته بودم خیلی نگران بودم نکنه باز تکرار بشه رفتم از بهترین متخصص وقت گرفتم یه سری آزمایشها رو برام نوشت گفت خوبه منتها تو نی نی سایت خیلی میخونم برا سقط آزمایش انعقادی ایمنی کامل بدی یا از دکترای تهران وقت بگیری بنظرتون این کارو بکنم یا زیادی وسواس شدم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من ۱۰ هفته سقط کردم به خاطر هماتوم 

امسال اتفاقی باردار شدم  خداروشکر بااین ک ن ازمایشی رفتم ن قرص اهنی چیزی خوردم دیگ هماتوم نداشتم 

نگران نباش همیشه هماتوم قرار نیس باشه 

عزیزم من ۱۰ هفته سقط کردم به خاطر هماتوم  امسال اتفاقی باردار شدم  خداروشکر بااین ک ن ازم ...

خیلی چشمم ترسیده همش فکرای ناجور میاد سرم من همدانیم از صغری ربیعی که بهترینه وقت گرفتم یه سری آزمایشات ایمنی انعقادی نوشت ولی نه همش خیلیم عادی رفتار کرد واقعیت چشمم ترسیده