2777
2789
عنوان

پولیپ رحم خطرناکه

5705 بازدید | 32 پست

سلام خانما خوبید من ی مدت ترشحات خونبی خیلی کمی داشتم ک همیشگی هم نبود ولب ترشحات سفید وسبز خیلی دارم دکتر رفتم پاپ اسمیر دادم ک هیچ عفونتی نشون داد سالم بود وازمایش چکاپ هم هیچ مشکلی نداشت سونو واژینال شدم ک انگار ۳تا پولیپ ک بزرگشون ۳ میلی هست ایا پولیپ خطرناک هست 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تو بارداری و پری اختلال ایجاد میکنه.برو برداره

بارداری ک من دیگه تصمیم ب بارداری ندارم اگه خدا بخواد فعلا ک تو پریودیم اختلال زیادی ایجاد نکرده فقط یکن ترشحات خونی خیلی خیلی کم هر ۲ روز ۱ دفه اینجوری مثلا وقتی برم دسشویی یکی دو دفه ک حودمو پاک کنم رودسمال میبینم 

خطرش نمیدونم چه مقدار هست اما مانع بارداری میشه به مرور خونریزی ها بیشتر میشه من یه دونه داشتم دک ...

بارداری ک من اگه خدا بخواد نمیخوام ۲تا بچه دارم اگه خطرناک نیس کاریش ندارم منظورم دور از جون سرطانی نشه 

بارداری ک من اگه خدا بخواد نمیخوام ۲تا بچه دارم اگه خطرناک نیس کاریش ندارم منظورم دور از جون سرطانی ...

نمیدونم

من بیشتر از یک سال خونریزی داشتم با مصرف روز ۱۰ تا ال دی تازه میشد لکه بینی تشخیص دادن باید برداشته بشه

عزیزم میشه بگید چجوری سنتی درمان کردید

رحم ک سرد میشه ازین زائده ها میزنه

والا من بعد فهمیدن پولیپ بهم گفتن یائسگی زودرس گرفتی..رفتم سمت درمانش پولیپمم خوب شد..

روغن مالی و بادکش.خوردن چیزایی ک طبعشون گرمه

زاجو عسل وروغن زیتون قاطی میکردم میزاشتم داخل..امااذیت میشدم..

یادم نیس 

نمیدونم من بیشتر از یک سال خونریزی داشتم با مصرف روز ۱۰ تا ال دی تازه میشد لکه بینی تشخیص دادن باید ...

اها من شنبه باید جوابمو ببرم پیش دکتر البته از خود سونوگرافیست پرسبدم گفت مشکلی نداره کوچیکن و ممکنه با پریودی دفع بشن 

هم عسل طبیعی لصل دارم وهم روغن زیتون زاج هم میرم میرم ممنونم 

اذیت میشی..هر۷روز فکنم باید بینش وقفه بندازی یااگ دیدی اذیت میشی

جوانه گندمو با روغن زیتون مخلوط کن بخور

کلا دم نوشای گرم بخور

یکار کن محیط رحمت گرم شه

اذیت میشی..هر۷روز فکنم باید بینش وقفه بندازی یااگ دیدی اذیت میشی جوانه گندمو با روغن زیتون مخلوط کن ...

اشکال نداره فقط@دوس ندارم این بمونه  عملی چیزی کنم گرمیجات هم سعی میکنم دیگه روزانه بخورم