2777
2789
نمیفهمم چی میگید ولی حرف من واضح بود جشن و جان بازی رو برچیده کنید هر کی با توجه به وسع مالی خودش هد ...

گویا اشتباه متوجه شدی

روز یلدا مگه به معلم هدیه میدن؟

روز معلم نگفتم من!!!!!

نمیفهمم چی میگید ولی حرف من واضح بود جشن و جان بازی رو برچیده کنید هر کی با توجه به وسع مالی خودش هد ...

من ۲ هفتس پیام دادم معلم بچم هنوز نخونده

خب کوفت بدم بهش روز معلم

برن همون عزیزاش بهش کادو بدن

بالاجبار برای روز معلم مجبوری و با اکراه گلدان گل میدم

هرچن همه چیز گرونه ولی صدقه سر بچه هام

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما ماهی 40 تومن پول شارژ میدیم نماینده فکر کنم از همون پول برای یلدا خرج کنن.

شارژ چی؟

ای خدا 🤢

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

[QUOTE=319124502]شارژ چی؟ ای خدا 🤢هر ماه 40 تومن نفری میدیم نماینده چی بگم واله 40 تا دانش آموزم هستن

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

[QUOTE=319124502]شارژ چی؟ ای خدا 🤢هر ماه 40 تومن نفری میدیم نماینده چی بگم واله 40 تا دانش آموزم هس ...

خدا نسلشونو منقرض کنه

اینکارا چیه

میخوان برن درس بخونن بچه ها

این اخاذیای مختلف چیه دیگه

خدا نسلشونو منقرض کنه اینکارا چیه میخوان برن درس بخونن بچه ها این اخاذیای مختلف چیه دیگه

شوهرم انقد شاکیه که نگو آخه 40 تا 40 تومن و میگیرن بازم میگن پول کم اومد مثلا برای فلان جشن بازم پول بدین حرفم بزنیم میگن بچت سرویس نمیگیره پول ندی.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

شوهرم انقد شاکیه که نگو آخه 40 تا 40 تومن و میگیرن بازم میگن پول کم اومد مثلا برای فلان جشن بازم پول ...

خب حتما حق زحمت هم برمیدارن

وگرنه مگه چقد خرج داره مدرسه

باید همون اول اعتراض میکردید

من باشم محاله ازین پولهای زور بدم

عکس نداری بزاری من دیزاین و بسته بندی برام مهمه

نه عکس ریز ندارم. آجیل ها رو من داخل ظرف خای تک نفره کوچیک بسته بندی کردم. پفیلا رو‌تو لیوان یکبار مصرف ریختیم براشون.

ژله هم که داخل ظرف خودش بود. کیک هم توی بشقاب کشیدیم. دوتا میز گذاشتیم روش همه چیز رو چیدیم. سکار مسی و اینها داشتن اوردن مادرا. یکیشون عروسک ادم برفی داشت اورد.

یه نفر با نمد گیف درست کرد. خلاصه که حصابی پر و پیمون بود

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....