2777
2789

پارسال زیر ۱۰۰ تومن جمع کردم برای کارای یلدا خیلی هم خوب و عالی بود. کیک انار پفیلا اجیل همه چیز داشتیم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خود شیرین شما نماینده ای؟

نه ولی یاد نماینده های خودشیرین کلاس پسرم افتادم

شما هم اگه نماینده ای کسیو وادار به خرج تراشی نکن

شاید کسی مث من راضی نباشه و واقعا عصبی بشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
از نماینده و نماینده بازی متنفرم هر کی هر چی دوست داره بده معلم. چرا دیگه زور میکنن بقیه هم پول بدن

گل گفتی👌

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
از نماینده و نماینده بازی متنفرم هر کی هر چی دوست داره بده معلم. چرا دیگه زور میکنن بقیه هم پول بدن

بااین خرج های بالا یعنی برای یکی بخریم و اونی که پول نداده نخریم براش؟

واجبه یلدایی بگیرید؟

نه ولی یاد نماینده های خودشیرین کلاس پسرم افتادم شما هم اگه نماینده ای کسیو وادار به خرج تراشی نکن ...

من باالاجبار شدم نماینده

هیچ کسی تو کلاس راضی نشد

اما نظرسنجی گذاشتم از کلاس ۳۷ نفره ۲۷تا گفتن پول جمع کن

نمیفهمم چی میگید ولی حرف من واضح بود جشن و جشن بازی رو برچیده کنید هر کی با توجه به وسع مالی خودش هدیه بده معلم. من خودم شخصا اصلا معلم ها رو دست ندارم هدیه بدم. نمیدونم رو چه حسابی این روزو اختراع کردن. انگار مثلا روز نونوا یا روز خیاط داریم همه مشاغل زحمت میکشن

ما ماهی 40 تومن پول شارژ میدیم نماینده فکر کنم از همون پول برای یلدا خرج کنن.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

واجبه یلدایی بگیرید؟

نماینده زیر نظر مدیر و معلم پیش میره

حداقل مدرسه مااینه

اگه یه کلاس انجام نده قیافه بچه هاشون دیدنیه،طفلکی ها باناراحتی از دم اون کلاس رد میشن