2777
2789
عنوان

خرید و پشیمونی

172 بازدید | 14 پست

بچه ها من خیلی نمیتونم رو خریدم تمرکز کنم همیشه هرچی که میخرم هرچی از لباس و لوازم ارایش تا وسیله خونه یا خوراکی وقتی که میخرم میارم خونه پشیمون میشم میگم چرا گرفتم شاید از این بهتر وخوشگلترم باشه شاید ارزونترم باشه هی خودمو سرزنش میکنم وای بحال روزی یکی بهم بگه این چیه خریدی اصلا خوشگل نیست دیگه دلمو میزنه ازش خوشم نمیاد

شما بگین چیکار کنم خسته شدم این همه پول میدم باز استفاده نمیکنم و پشیمون میشم از خریدش

مثلا الان یه بارونی کوتاه خریدم جنسش خوبه اما برا رنگش تو شکم میگم شاید بهم نیاد اگه کسی ببینه بگه خوب نیست چیکار کنم رنگش قهوه ای خاکیه الان نمیدونم با چه شلواری ست میشه چی زیرش بپوشم کلاه داره با شال و روسری زشت نمیشه.اصلا نمیتونم ترکیب رنگا چجوریه چی به چی میخوره راهنماییم کنید لطفا همه چی میخرم اما انگار هیچی ندارم😔

عکسشو بذار 

🍋🍋🍋🍋ما نینیسایتیا گرسنگان عکسی هستیم  🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋ellen_.art@🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋به صورتی بودن گوگولی بودن اینجا نگاه نکن این سایت خیلی ترسناکه👹☠️☠️🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋 🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍒🍋🍋🍋🍋🍋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من برعکس توام یکی بگه خوشگل نیست اتفاقا خیلی خوشم میاد میگم حتما داره از سر حسادت میگه

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
حالا من برعکس توام یکی بگه خوشگل نیست اتفاقا خیلی خوشم میاد میگم حتما داره از سر حسادت میگه

افرین بهت

ادمایی مث من و اسی هیچ وقت از خرید و پول و... لذت نبردیم چون همیشه گفتیم بهتر از اینم‌بود 🚶‍♀️🚶‍♀️

🍒دخترم🍒قلب من💚
بیا بغلم😫😫😫 هم دردیم تقریبا ولی من دارم رو خودم کار میکنم که تغییر کنم دلیلش فقط و فقط و فق ...

من چون بچگی همیشه مامانم برام خرید میکرد نمیزاشت خودم نظر بدم چیزی که میخوام بخرم الان بهترین و خوشگلترین چیزیم که بخرم باز فکر میکنم خوب نیس و مسخرم میکنن ولی الان به دخترم اجازه میدم خودش لباساشو انتخاب کنه تا اعتماد به نفس بگیره

بخدا از شوهرم خجالت میکشم همه مدل شلوار تو کمدم دارم اما هیچکدوم نپوشیدم هنوز چون نمیدونم با چی باید بپوشم😔😓

اول اینکه رو اعتماد به نفست کار کن چون نظر بقیه اصلا مهم نیس مهم اینکه شما تو اون لحظه از اون لباس خوشت اومده و خریدی پس نظر بفیه برات مهم نباشه چون سلیقه ها خیلی متفاوته شعی کن خودت با استایل خودت حال کنی😍

بعدش حتما برنامه پیرینتس و نصب کن  ایده بگیر یا تو اینستا پیج های مد و اینکه چجوری استایل کنیم و فالو کن که قبل خرید یه ذهنیتی از خریدت داشته باشی 

خدای رنگین کمان🕊️

افرین بهت ادمایی مث من و اسی هیچ وقت از خرید و پول و... لذت نبردیم چون همیشه گفتیم بهتر از اینم‌بود ...

خیلی از این اخلاقم بدم میاد این همه پول میدم هم از چیزی که میخرم خوشم نمیاد هم حس بدی سراغم میاد دیگه زده میشم از خرید

ببین خودتو برا ست کردن اذیت نکن به طیف رنگی توجه کن

قهوه ای با کرم و بژ و ..ست میشه حالا هرمدل کرمی 

سعی کن تو یه طیف رنگی لباس بپوشی وبخاطر حرف دیگران خودتو محدود به رنگ و مدل خاصی نکن

🍒دخترم🍒قلب من💚
من چون بچگی همیشه مامانم برام خرید میکرد نمیزاشت خودم نظر بدم چیزی که میخوام بخرم الان بهترین و خوشگ ...

چرا تو گوگل دنبالشون نمیچرخی 

مثلا بزن شلوار مام‌استایل با چه مدل لباسی جوره و...

🍒دخترم🍒قلب من💚
افرین بهت ادمایی مث من و اسی هیچ وقت از خرید و پول و... لذت نبردیم چون همیشه گفتیم بهتر از اینم‌بود ...

من چیزی که به دلم بشینه میخرم کاری به کار هیچ کس ندارم اگه خودمم خوشم نیومد اون تصمیم خودم نه صرفا به خاطر حرف دیگران خب این طبیعی هست آدم از چندین مورد خرید شاید از یکیش خوشش نیاد اونم میتونه چند علت داشته باش شلوغی مغازه هنگام خرید و پُرو یا طمع به خاطر آف خوردنو حراجی وچندین مورد دیگه ولی اینکه دیگران بگن خوشگل نیست من به دل دیگران نخریدم که به دل اون پشیمون بشم سلیقه ها کاملا متفاوت واینکه به این نتیجه هم رسیدم که واقعا خیلیا از سر حسادت میگن.

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
چرا تو گوگل دنبالشون نمیچرخی  مثلا بزن شلوار مام‌استایل با چه مدل لباسی جوره و...

دیگه از خودم بدم میاد خسته شدم مثل دختر ماشاالله همش میگم چی بپوشم کلی لباس هست که استفاده نکردم اما برا ست کردن گیج میزنم انگار هیچی ندارم دلم برا خودم میسوزه💔

دیگه از خودم بدم میاد خسته شدم مثل دختر ماشاالله همش میگم چی بپوشم کلی لباس هست که استفاده نکردم اما ...

اسی از امروز دیگه هیچی رو رو هوا نخر اگه اینستا داری پیج های فروش مانتو شلوار نگا کن ببین مدل ها چجوری ست کردن تو ذهنت ببین اگه داری تو خونه تو هم با توجه به اونا ست کن

ببین من اولین کامنتم گفتم سعی میکنم تغییر کنم 

اولین قدمشم این بود که رفتم یه شکت بلند رنگ روشن خریدم چیزی که دوس داشتم ولی حس میکردم بقیه شاید مسخرم کنن

ولی خریدم و پوشیدمش

خیلیم حس خوبی دارم الان

🍒دخترم🍒قلب من💚

عزیزم منم مثل تو ست کردن برام خیلی سخت بود ولی خدایی از وقتی این پیجا و مزونای شیک اینستا اومدن خیلییی خوبه ادم هم ایده میگیره هم اگه بخواد از خودشون بخره سر تا پا هرچی میپوشن رو موجود دارن تو که پولشو داری خب بجای اینکه هی تیکه تیکه ازینور اونور خرید کنی یهو یه ست کامل بخر. کاراشونم خیلی خوشگله ‌ اگه اینستا داری بگو چندتا پیجی که خودم همیشه خرید میکنم بهت بگم اکثرشون مغازه و فروش حضوری ام دارن اگخ تهران باشی

امیدوارم همیشه سلامت باشید و همیشه با خبرهای خوب سورپرایز بشید💚🤍
عزیزم منم مثل تو ست کردن برام خیلی سخت بود ولی خدایی از وقتی این پیجا و مزونای شیک اینستا اومدن خیلی ...

ممنون از لطفت 

نه تهران نیستم خرید اینترنتیم نمیکنم حضوری هم سخت انتخاب میکنم وای بحال اینکه اینترنتی باشه