2777
2789

میدونم فقط مختص به اونا نیست

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا ترک هستن اکثرا خیابون شهید بهبودی تو ستارخان هست 

آهان  مرسی اطلاعاتت خیلی بدردم خورد

کامنت بی ربط نزار تو تاپیکم🤲🏻تحصیلات الزاما شعور نمیاره🤌🏻تاپیک من جای خوبی برای عقده گشایی شما نیست کاربرمحترم 

میدونی پس چرا میپرسی باز؟

اخه یه فامیلی های مشخصی براشون میزارن. میخواستم بدونم اینم از اوناست

بیا دلت خنک شد یه دغدغه جدید برام بوجود اوردی😒🥴

من واسم سوال بود، سوالمم به معنای تایید این جواب نبود

اخه یه فامیلی های مشخصی براشون میزارن. میخواستم بدونم اینم از اوناست

من دوستم رئیس یه بخش بهزیستی هس ک نوزادا رو نگه میدارن فامیلی مشخص ندارن بچهاشون اصلااا هم نمیگه ملاکشون واسه انتخاب فامیلی ها چیه 

من دوستم رئیس یه بخش بهزیستی هس ک نوزادا رو نگه میدارن فامیلی مشخص ندارن بچهاشون اصلااا هم نمیگه ملا ...

خوشبحالش واقعا

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            
همیشه ناراضیه بابت پول و حقوق و مزایاشون

من جو اونجارو دوس دارم بخاطر بچه ها  

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °