2777
2789

پوست من قبل از سن بلوغ صاف و عالی بود 😂بعدش ریده شد بهش

خیلی دوست دارم پوستم شفاف و براق بشه

پوستم خشکه ولی جوشای زیرپوستی گاهی اوقات میزنم 

و پیشونیم همیشه جوش زیر پوستی داره

و چروک لبخند اطراف لبم هست 

وقتی میخندم اطراف چشمم هم چروک میشه خیلی بدم میاد به نظرت چکار کنم

ولی جز ماسک های طبیعی که دوران مجردی میزاشتم دیگه هیچی به پوستم نمی‌زنم حتی ضد آفتاب

ولی دلم میخواد یه ضد آفتاب بی رنگ سبک داشته باشم که مناسب پوستم باشه و یه نرم کننده برای پوستم

ممنون میشم راهنماییم کنید 😍

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱
من‌ضد آفتاب بی رنگ پیکسل دارم خیلی عالیههه 

پوستت چطوره ؟خشکه یا چرب؟ 

این ضد آفتاب سبکه؟؟

....❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️.اللّٰهم عجل لولیک فرج ❤️🙏🥺...اگه میشه برای حاجاتم یه صلوات بفرستید 🍁🧡🥺... کاربر Zahooram هستم که رمز عبورم رو فراموش کردم 😵‍💫💚🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوستت چطوره ؟خشکه یا چرب؟  این ضد آفتاب سبکه؟؟

من پوستم چرب و مختلط

خیلی سبک و عالیه اصلا رد چربی نمیندازه

فکر میکنم برای پوست خشک هم داشته باشه

دوست قشنگم؟ میشه با دل مهربونت برای جور شدن جهیزیه من‌ و مشکلاتم دعا کنی؟💚🤲امیدوارم بهترینا واست رقم بخوره🌱
یه دکتر خوب پیدا کن برو هم دارو میده واسه مشکلات هم روتین مینویسه واسه روزانه ات

👌🏻اگه پیدا میشد که میرفتم 

یه بار پیش یکی رفتم بسمه 😂