2777
2789

بخدا خسته شدم 

دبیر ریاضی هستم ، و دانشجو، سال آخرمه و واسه کار ورزی میرم مدارس متوسطه

همش میگن سنی نداری و چیزی حالیت نیس و نمیدونی 😔 دیگه اعتماد ب نفسی واسم نمونده 

این همه سال زحمت کشیدم اونم واسه همچنین روزی ک بهم بگن نادون

چیکار کنم؟! راهکاری دارن بزارین پیش پام 

واقعا نیاز دارم بهتون

خب تو چرا اجازه میدی بگن

نمره ازشون کم کن

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنتو نگو

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....

عزیزم باید صبور باشی تا به موفقیت برسی 

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤
خیلی پرو هستن  میگم ، میگن کم کن ارزش نداره

به خانواده هاشون هم بگو بفرستشون دفتر تعهد بدن

خیلی پرو هستن  میگم ، میگن کم کن ارزش نداره

اول خودت باهاشون برخورد کن اگه دیدی جواب نداد مدیرو بیار تهدید به اخراج کنه

والا ندیدم انقد پررو باشن ک به معلم توهین کنن اونم انقد واضح خودمم دهه هشتادیم ولی واقعا ما اون دوران اینطوری نبودیم😐