2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شااااید یکم ربط داشته باشه 

اما تربیت خانوادگی و شعور و شخصیت طرف و بسته به انتخاب و سلیقه و اعتقاداتش باعث مدل و سبک پوشش میشه 

صرفا وابسته به شغل و اینا نیس

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم

یادمه ی استاد توی دانشگاه داشتیم 

اینقدر داغون لباس می‌گوید ک من از زن بودن خودم خجالت می‌کشیدن... پسرا چقدر مسخرش میکردن... 

ی مانتو داغون سیاه همیشه تنش بود ک پایینش پاره بود و ندوخته بودش

مادرمهربون سه تا فرشته🧸کورد🏡کاربری1396ترکید🤨
تقریبا همین طوره. یه مرد (مخصوصا) قسمت عمده ای از شخصیتش در واقع شغلش هست کسایی که اداری هستن معمولا ...

مردا آره 

ولی خانوما نه 

الان این فروشنده های تو مغازه ها انگار تیپشون از دکتر مهندسا بهتره

به مرور زمان و تو بلند مدت درامد تاثیر میذاره رو پوشش

بازیگرا رو ببین از اول چقدر ساده ن، بعد دو تا فیلم با چه تیپایی رو فرش قرمز میرن، بقیه شغلام همینن

یه صلوات واسه حاجت رواییم میفرستی 🌹
ن الان نگاه معلما کن عین گداها میرن بیرون... زورشون میاد ی مانتو بخرن... خوبه حقوق دارن... اصن ربطی ...

چقدر بیشعوری تو الان معلما رو ببین چه تیپایی میزنن معلومه بد سوختی از یه معلم ک اینطوری حرف میزنی

مردا آره  ولی خانوما نه  الان این فروشنده های تو مغازه ها انگار تیپشون از دکتر مهندسا به ...

آره عزیزم منم نوشتم " مخصوصا " در واقع اینکه شغل بخشی از شخصیت و هویت یه مرد رو میسازه یه حقیقت روانشناختی هست.