2777
2789

شوهرم خواب بود بچم گوشی رو برداشت داد به من بعد احوال پرسی گفت با همراه بانک شوهرت یه مبلغی رو بفرست برای این شماره کارت منم گفتم باشه بعد همراه بانک شوهرم رمزش اثرانگشتشه اومدم آروم اثر ونگشتش رو گذاشتم رو حسگرش یهو بیدار شد داد و بیداد چرا بیدارم کردی گفتم پدرت زنگ زد گفت برا فلانی پول بریز گوشیش رو از دستم کشید و گفت مگه من پول چاپکنی دارم بعدشم گفت تاحالا کلی پول ازم گرفته پس نداده نریز براش😕😕

الان پدرشوهرم فکر میکنه من عمدا نریختم

بش همه اینارو بگو باور نکردن دیگه گردن خودشون

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه رو شما کردین.باید میگفتی اجازه بدین بیدارش کنم بهش میگم.نه اینکه سرخود براش واریز کنی اونم از  حساب همسرت.حق داره ناراحت بشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

کار شما اشتباه بوده 

سرخود میخواستی پول بریزی 

باید از اول میگفتی همسرم خوابه

بیدار شد میگم تماس بگیره 

الانم خودشون میدونن

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد