2777
2789
عنوان

کنکوری هست ؟

171 بازدید | 11 پست

چرا مشاورم این جوریه ؟

من سرما خوردم نمیتونم درس بخونم الانم خیلی ناراحتم ازش کمک میخوام چیکار کنم 

ببینین چی میگه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه ادم مضخرفیه راهکار نداد؟

نه احمق بی شعور درباره هرچی ازش کمک میخوام میگم تمرکز ندارم و سزم موقع درس خوندن درد میگیره

همیشه اینحوری میکنه

هیچ راهکاری نمیده 

گاهی نهایتا میگه بجنگ 

اینقدر عصبانیم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی 

نه احمق بی شعور درباره هرچی ازش کمک میخوام میگم تمرکز ندارم و سزم موقع درس خوندن درد میگیره همیشه ا ...

بعضیا از مشاوره هیچی نمیفهمن فقد میان پول زور بگیرن ولش کن ماه دیگه با این نباش یکی دیگرو پبدا کن چن میگیره؟

سلام  
نه احمق بی شعور درباره هرچی ازش کمک میخوام میگم تمرکز ندارم و سزم موقع درس خوندن درد میگیره همیشه ا ...

۹۰ درصد این مشاورارو باید بریزن تو جوب گل

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بعضیا از مشاوره هیچی نمیفهمن فقد میان پول زور بگیرن ولش کن ماه دیگه با این نباش یکی دیگرو پبدا کن چن ...

نمیشه ۱۵ میلیون قرداد بستم گاهی از دستش گریه میکنم

که نه راه پس دارم نه پیش 

قرار بود لپ تاپ بگیرم پول لپتاپمو دادم مشاورو ازمون 🥲

این بیشتر ناراحتم میکنه😓

شتتتت ۱۵ تومن ب مشاور دادی؟ دختر مغزتو خر گاز زده بوده؟

راه دیگه ای ندارم باید امسال قبول بشم 😓

نمیشه ۱۵ میلیون قرداد بستم گاهی از دستش گریه میکنم که نه راه پس دارم نه پیش  قرار بود لپ تاپ ...

کودکی که پولش را به چنین ادمی میدهد!

نه خودخورم  ، نه کَس دهم  ؛ گَنده کنم به صگ دهم   نه نه خودم میخورم    کتاااااابببب خوب پیشنهاد بده ، تیکرهدفه