من بلدم عزیزم ،با این روشی که من درست میکنم طعمش فوق العاده خوشمزه و مجلسی میشه. بزار دستور پختشو برات بفرستم.
گوشت را در روغن تفت میدهیم سپس پیاز و سیر های خرد شده را به آن اضافه میکنیم و تفت میدهیم بعد فلفل سیاه،زردچوبه،پاپریکا،دارچین به آن اضافه می کنیم و تفت میدیم و در قابله را میزاریم تا مواد به خورد هم برند،نیازی نیس زیاد سرخشون کنیم بعد دو الی سه پارچ آب میریزیم و برگ بو،چوب دارچین داخل آن میندازیم و شعله را زیاد میکنیم تا به جوش بیاد بعد در قابلمه را میزاریم شعله را ملایم میکنیم تا کامل بپزد، وقتی پخت زعفران را به آن اضافه میکنیم و نمک آن را اندازه میکنیم، در آخر یک الی دو قاشق آبلیمو داخل آن میریزیم و گازو دیگه خاموش میکنیم.