2777
2789
عنوان

دوستان بیاین لطفا حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 39 پست
بهش بگو و تهدیدش کن که اگر ادامه بده به همه میگی.. منم یه بنده خدایی از طایفه شوهرم اینجوری بود.. ی ...

عامو سنش دو برابر منه ماشالا میخورتم.بعدشم قصدم دخالت نیست چون داداشم میدونم فهمیده فقط چون فردا شب تولدمه نمیتونم تظاهر به ندونستن کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تولد رو به بعد موکول کن بنظرم اصلا به کسی نگو چون ممکنه همه چی تموم شده باشه و توبه کرده باشه و ...

چی بگم آخه اگه الان نگیرم میفته ۲ ماه دیگه چون واسم امکانش نیست.بعدشم دیروز با همین زنداداشم رفتم همه خرید فینگر فود و اینها رو کردم الانم خونشونم که ادامه کارارو انجام بدیم🤦🏻‍♀️😭

چی بگم آخه اگه الان نگیرم میفته ۲ ماه دیگه چون واسم امکانش نیست.بعدشم دیروز با همین زنداداشم رفتم هم ...

از هیچکس نمیتونم کمک بگیرم که بتونم کنسلش کنم.چون همه فامیلن که دعوتن

عامو سنش دو برابر منه ماشالا میخورتم.بعدشم قصدم دخالت نیست چون داداشم میدونم فهمیده فقط چون فردا شب ...

دو برابر باشه.. تو خواهرشوهری نه اون..

اگر داداشت مرد بزن بهادری نیست و میخواد با قهرای بچه گانه زنش رو ادب کنه و ممکنه زود اشتی کنن.. پس توام خودتو قاطی نکن..فقط تو این وسط خراب میشی..

اماااااا دیگه این زن رو ادم حساب نکن و بهش بفهمون که میدونی که دیگه جرات نکنه سمتت بیاد

اما اگر داداشت محکم وامیسته و ادبش میکنه .. توام پشت برادرت وایسا و تنهاش نزار..اما اگر داداشت قصد ادب کردن داره زیاد سیر داغشو زیاد نکنید.. که بعد ادب شدن بتونن با هم زندگی کنن..و کسی چیزی نفهمه..فقط خودتون ۲تا بدونید..

بهتره شما سرخود کاری نکنی 

منکه کاری نمیکنم و قصد دخالت هم ندارم و میدونم داداشم فهمیده.ولی داره فک میکنه چیکار کنه فک کنم.شما بگو فردا شب تولد دارم بیشتر کارامم انجام دادم چیکار کنم🤦🏻‍♀️😭مجبورم تظاهر به خوب بودن کنم؟😭

نه تو باغ خانوادگیمونه

پس از خونه داداشت برو خونه خودتون.. کاراتو اونجا بکن..

با زنش هم حرف نزن.. بهش بگو تا مشکلت با داداشم حل نشده نمیخوام ببینمت.. تولد نیاد که بره رو مخت.. به مهمونا هم بگو سرماخورده نیومد.. اماااا اینطور که داداشت داره ریلکس رفتار میکنه و خشونت خاصی نشون نداده.. ازین مردای خونسرده.. با همین قهر سرو تهش رو هم میاره و آشتی میکنه.. فقط تو به سهم خودت دیگه به این زن نچسب و محلش نده..

پس از خونه داداشت برو خونه خودتون.. کاراتو اونجا بکن.. با زنش هم حرف نزن.. بهش بگو تا مشکلت با دادا ...

نمیشه وقتی داداشم هنوز حتی به مامانم چیزی نگفته.نهایتش اینه که من بتونم باهاش سرد برخورد کنم.چون نفهمیده که فهمیدم خودم رو حساب اینکه خودش همیشه اوکیه و گوشیشم رمز نداره رفتم تو گوشیش یه عکس بفرستم عکس پیامشونو دیدم که داداشم واسه خودش فرستاده بود

یه پدر سوخته ایه که اگه بگمم میخاد توجیح کنه

خیانت توجیه نداره.. شماها معلومه خیلی ساده اید که انقدر ریلکس رفتار میکنید..

من خودم اگر باشم زن داداشمو خفه میکنم.. ولی چون داداشای زن ذلیلی دارم.. میدونم که 💩 زنشون رو لیس میزنن.. خودمو اذیت نمیکنم.. جلو تر از زنشون.. داداشام جلوم وایمیسن.. منم ولشون کردم هر بلایی زنشون میخواد سرشون در بیاره چون لیاقت حمایت ندارن..

اگر داداش توام این تیپی هست.. پس ولش کن.. اگر نه.. حتما بهش نشون بده که شما حامیش هستید..تا جلوی زنش درست حسابی در بیاد تا بار اخرش بشه و گند بدتری بعدا نزنه..