2777
2789
عنوان

دوستان بیاین لطفا حالم خیلی بده

257 بازدید | 39 پست

فردا شب تولدمه الان خیلی اتفاقی فهمیدم زن داداشم به داداشم خیانت کرده با یه آقایی از طریق ایمیل و ایمو در ارتباط بوده...اصلا دارم دیوونه میشم با دو تا بچه چطوری تونسته😭😭.بعدش اینکه زن داداشم خیلی واسم عزیز بود مث جونم دوسش داشتم واقعا جای خواهر نداشتم بود.ولی از وقتی فهمیدم از چشمم به شدت افتاد.فردا شبم تولدمه حتی دیروز باهام اومد رفتیم خریدای تولدمو کردیم پدر سوخته.دارم دیوونه میشم یعنی اصلا نباید به روم بیارم😭😭😭😭

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پدرسوخته😐

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
خب شما چرا ناراحتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خب چون اصلا توقعی ازش نداشتم.داداشمم فهمیده چون دوروزه خونشونم و خونه نیومده الان فهمیدم بخاطر اون بوده.خب دیگه اونا هم تولدم دعوتن

تولد رو به بعد موکول کن بنظرم

اصلا به کسی نگو چون ممکنه همه چی تموم شده باشه و توبه کرده باشه و اگه تو بگی زندگی برادرت و بچه هاش نابود بشه

خیلی حس بدیه

اما به هر حال باید آروم باشی

یکم سرد برخورد کن

اگه دلیلشو پرسید

بگو ک سردرد داری

شاید به خودش بیاد

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍

بهش بگو و تهدیدش کن که اگر ادامه بده به همه میگی..

منم یه بنده خدایی از طایفه شوهرم اینجوری بود.. یه تهدید ریز.. جوری ادمش کرد.. که الان میمیره برای شوهر و بچه هاش..

اگر داداشتو دوست داری و نمیخوای حرف دهن مردم بشین.. یه تهدید کن.. دیگه هم بهش رو نده و بزار ازت حساب ببره و ادم شه..

همه مون انسان هستیم و ممکن الخطا.. لابد اونم گول شیطان رو خورده..

یه تهدید کن..

اگر درست نشد.. برخورد جدی تر کن..

بیخیال فعلا

چجوری بیخیال شم؟الان خونشونم که فهمیدم.فردا شبم تولد دارم همه وسایلامم اینجاست قراره کارامو اینجا انجام بدم.به سرم زده با وجود اینکه کلی از کاراشو کردم به هم بزنمش

اگر نظر میخوای بنظر من اصلا وارد نشو..می‌دونم سختته دلت ب حال داداشت میسوزه.از قدیم گفتن زن و شوهر د ...

داداشم میدونه ولی نمیدونه من فهمیدم چون اتفاقی فهمیدم و میدونم خیانت واسش به هیچ عنوان قابل هضم نیست