2777
2789
عنوان

دوستان بیاین لطفا حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 39 پست

من زن داداشم با دو تا بچه خیانت کرد و اینو من و خواهرم و شوهر خواهرم تو مسافرت فهمیدیم نذاشتیم داداشم بفهمه بهش گفتیم و تهدیدش کردیم الان یک سالو چند ماه از اون ماجرا میگذره فقط تنها اتفاقی که افتاد رفت و امدش رو کم کرد و بیشتر احتیاط میکنه ما ازش چیزی نفهمیدم و سوتی نده وگرنه خدا میدونه احتمال زیاد هنوزم ادامه میده ولی ما دیگه بی خیالش شدیم 

تو هم فعلا بیخیال شو بعد با یه نفر که مورد اطمینانه و کاربلده مشورت کن

دخترم دلتنگتم😭💔
من زن داداشم با دو تا بچه خیانت کرد و اینو من و خواهرم و شوهر خواهرم تو مسافرت فهمیدیم نذاشتیم داداش ...

مرسی از راهنماییت آروم شدم...فقط اینی که فردا شب تولدمه با خودش رفتم همه خریدای تولدو کردم اومدم خونشون قرار شده امروز با هم درست کنیم رو چیکار کنم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من زن داداشم با دو تا بچه خیانت کرد و اینو من و خواهرم و شوهر خواهرم تو مسافرت فهمیدیم نذاشتیم داداش ...

میشه لطفا جواب پیاممو بدی خیلی سرگردانم نمیدونم چیکار کنم🤦🏻‍♀️

چی بگم آخه اگه الان نگیرم میفته ۲ ماه دیگه چون واسم امکانش نیست.بعدشم دیروز با همین زنداداشم رفتم هم ...

بگیر تولدتو

مبارک باشه قشنگم♥️

اما وقتی خاستی آرزو کنی

لطفا فقط واس سربه‌راه شدن زنداداشت آرزو کن

ریلکس باش

با عصبانیت تصمیم نگیر

فعلا کاری نکن تا بعد یه تصمیم درست بگیری

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍
مرسی از راهنماییت آروم شدم...فقط اینی که فردا شب تولدمه با خودش رفتم همه خریدای تولدو کردم اومدم خون ...

هیچی تولدت رو بگیر بزار ببین امشب داداشت میاد یا نه اگه نیومد بهش بگو چرا با دادشم قهری ببین چه میگه از داداشت هم بپرس چرا قهره  

امشب یه چیزایی دستگیرت میشه ولی حال خودت رو بهم نریز  

ماه پشت ابر نمیمونه چوب خدا بی صداس بسپارش به خدا   

میدونم چقد دلت برا داداشت میسوزه درکت میکنم   الان صبر کن  بعد با مشورت با دوتا آدم مطمئن وارد عمل شو تا فکر نکنه راحت هر کار خاست میکنه و شمارو گاگول فرض کنه 

در ضمن تولدت هم مبارک ان شاالله به آرزوهای قشنگت برسی دوست عزیز 💗

دخترم دلتنگتم😭💔
منکه کاری نمیکنم و قصد دخالت هم ندارم و میدونم داداشم فهمیده.ولی داره فک میکنه چیکار کنه فک کنم.شما ...

بله فعلا تظاهر به خوب بودن کن بعد که داداشت تصمیم شو گرفت و ماجرا علنی شد تکلیف تو هم مشخص میشه چطور رفتار کنی

هیچی تولدت رو بگیر بزار ببین امشب داداشت میاد یا نه اگه نیومد بهش بگو چرا با دادشم قهری ببین چه میگه ...

ما کلا اهل این نیستیم بپرسیم چرا قهرید؟

مرسی عزیزم زنده باشی😍❤