2777
2789
عنوان

دوستان یه لحظه بیاین.

225 بازدید | 26 پست

مانتو مازراتی گرفتم اندامم مثل همین خانم تو عکس شوهرم میگه اداری قیافش ولی من خیلی این سبک و استایل رودوست دارم حالا نظر شما چیه؟؟؟

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی شیکن و با کلاس این سبک مازراتی اسپرت مورد علاقه منه 

سلام عزیزم منم خیلی می پسندم این سبک رو منم مانتو شلوارمازاراتی سبز کله غازی دارم اینبار هم میخوام نسکافه ایش رو بخرم مثل مال شما خیلی شیکه با خیال راحت بپوش

سلام عزیزم منم خیلی می پسندم این سبک رو منم مانتو شلوارمازاراتی سبز کله غازی دارم اینبار هم میخوام ن ...

😍😍😍😍مرسی دورت بگردم چشمات قشنگه خوش سلیقه جانم سبزشم قشنگه میخاستم بگیرم ولی این بیشتر بهم اومد به هر رنگ پوستی میاد نسکافه ای حتما بگیر.❤❤

با کفش پاشنه بلند مشکی کیف مشکی و مینی اسکارف ساتن مشکی ورژقهوه ای پررنگ خیلی خوب میشه مانتوی شما ام ...

وایی عزیزم چه شیک سلیقه ای عین خودمی😍😍دقیقا با همینایی که گفتی جز مینی اسکارف پوشیده بودم ولی حتما امتحان میکنم گلم مرسی از نظر قشنگت من خیلی به مد علاقه دارم حتما حتما میپوشم و امتحانش میکنم نفس🌹

منم همین رنگ و مدل رو برا نامزدیم پوشیدم خیلی شیکه اتفاقا 

میخاستم مشکی بگیرم ولی هر چی نگاه کردم دیدم نسکافه ایش شیک تره خصوصا اگر بدن پری داشته باشه ادم خیلی خوب میشینه. یه بار بیشتر نشد بپوشم پاشنم شکست منتظرم کفش بگیرم باز بپوشمش، برا نامزدیت چه شیک پوشیدی 😍

میخاستم مشکی بگیرم ولی هر چی نگاه کردم دیدم نسکافه ایش شیک تره خصوصا اگر بدن پری داشته باشه ادم خیلی ...

من اینو با شومیز حریر سفید میپوشم با شال سفید و پاشنه بلند مخمل نسکافه ای با یه کیف کج کرمی اینگددددد خوشگل میشه ک نگو 😍حتما بگیر 

عضو گروه یک ستاره⭐   ✅وزن فعلی :۶۸/۸۰۰   💥وزن اولیه:۷۳/۳۰۰ 💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

من اینو با شومیز حریر سفید میپوشم با شال سفید و پاشنه بلند مخمل نسکافه ای با یه کیف کج کرمی اینگدددد ...

😍😍😍😍اره عزیزم تصور میکنم میبینم چه شیکه مرسی از ایده ی قشنگت من خیلی دوست دارم لباس شیک و لباسای متنوع امتحان کنم عشق مانتو خریدن و شومیز و این حرفا دارم... اینی که میگی خیلی شیکه مرسی از ایده ات حتما امتحان میکنم 🌹😍😍