2777
2789
عنوان

سندروم پای بی قرار در بارداری

2203 بازدید | 67 پست

امان از پا درد های دوران بارداری و شب بیداری های بی قراری... سندروم پای تحریک پذیر و یه مامانِ بی تاب...😩 بوقت ۳:۱۵ نیمه شب از افق آاااای پام درد میکنهههههه😫😫😩😥😢

چند وقتته

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من پادرد میگرفتم توی بارداری یعنی یه حالت گرفتگی خاصی داشتم که بیش ازحداذیت میشدم دکترم گفت شبها پیراهن یادامن نپوش شلواربپوش پاهاتم گرم نگهدار واقعا تأثییرگذاربود

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
من پادرد میگرفتم توی بارداری یعنی یه حالت گرفتگی خاصی داشتم که بیش ازحداذیت میشدم دکترم گفت شبها پیر ...

عه من پالختم برم شلوار بپوشم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

با دوتا شال محکم پاتو ببند 

یا اگه کسی بیداره بگو چند تا تشک بذاره رو پات نتونی تکون بدی سنگین شه

من این مشکل رو دائمی دارم متاسفانه 

گویند کسان بهشت با حور خوشست'من گویم که آب انگور خوشست'این نقد بگیرو دست از آن نسیه بدار'کاواز دهل شنیدن از دور خوشست
من هنو هفته ۲۱😩

اخه من هفته پنجمم🥹😅

عه من پالختم برم شلوار بپوشم

منم عادت داشتم پیراهن کوتاه میپوشیدم همش بعد که باشلواربودم آی میخوابیدم😂

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍