2777
2789
عنوان

خانمهای مذهبی بیان..😭😭😔

146 بازدید | 13 پست

همین الان پیچ غسالخونه زن رو نگاه میکردم تک ب تک کامنتارو میخوندم چشمم ب کامنت افتاد طرف تو کما رفته اون دنیارو دیده تمام اونهایی که پشت سرشون غیبت کرده یا تهمت زده رو همشون تو باتلاق غرق میشدن یجورایی پل سراط بود  هرچقدر خدارو صدا میزدن کسی نبود نجات بده الان عذاب وجدان گرفتم احساس میکنم خیلی بدبخت و بی عرضه هستم😭😔چون من از روی بچگی  از حرص پشت سر دوستانم ک باهاشون قطع ارتباطم رو ب رفیق صمیمیم میزدم ای خاکتوسرم کنن😭😭😭😭😭خیلی پشیمونم انگار راه برگشتی نداره توبه کنم😔😭باید از خود طرف حلالیت بخام اونم روم نمیشه خجالتم میاد کاش لال میشدم حرف پشت سر کسی نمیزدم از رو حرص😭💔😭😭😭دوساعته اشک میریزم بعض کردم 😞من چه خاکی ب سرم بریزم؟😭😭😭

از ۱۴ سالگی تا الان ۱۹ سالگی فقط غیبت😭😭خیلی پشیمونم خدایا غلط کردم🥺

از یه آدم مطلع بپرس 

اگر فکر میکنی حلالیت گرفتن باعث ناراحتی و.... 

میشه رد مظالم میشه بدی

بازم بپرس

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا رو شکر کن که فقط نوزده سالته. من تو سن بالای سی این حال بهم دست داد. علاوه بر توبه ی خودت برا کسایی که غیبتشونو کردی استغفار کن لازم نیست حلالیت بخوای ازشون چون ممکنه بدتر بشه، یا اگه گروهی چیزی دارید تو گروه کلی بگو که از کسایی که غیبتشونو کردم حلالیت می خوام، من یکی دوبار این کارو کردم

همین حرفهایی که میزنی و این گریه های که میکنی بدون که خدا بخشیدتت و توبت رو قبول کرده هرگز از رحم خدا ناامید نشو این حرفها و بشین و روی سجاده و به خدا بگو و اینو۸بدون خدا خودش داره راه هدایتت رو اسون میکنه برای منم دعا کن

اعتراف به گناه خودش گناهه.

عزیزم اگر باعث دعوا و بدتر شدن وضع بشه نباید چیزی بگی فقط استغفار و توبه واقعی 

خدا مهربونه ببینه پشیمونی میبخشه براشون دعا کن صلوات بفرست تا جبران بشه و اگر امکانش هست و ابرویی رفته فقط حرفتو اصلاح کن به هر کی گفتی بگو مثلا فهمیدم اونطور نبوده و تموم

برات خوشحالم که برای غیبت کردن ناراحتی خیلیا براشون عادیه اینکار 

الان ایام فاطمیه هست شاید برات نشونه ای باشه ان شاالله عاقبت بخیر باشی 

برای تمام اونایی که میخوان مامان بشن یه صلوات بفرستیم  :)                                                                             ♡ اللهم عجل لولیک الفرج وفرجنا به ♡                              ☆ اسلام علیک یا اباعبدالله الحسین ☆       

اگه بتونی ازشون حلالیت بطلبی که خیلی  خوبه اگه واقعا نمیتونیو باعث مفسدهو اینا میشه پیش خودتو خدا توبه کن و از طرفشون  کارهای نیک انجام بده واگه یروزی قسمت شد مثلا بری زیارتی چیزی تک به تک زنگ بزن و بگو خوبیو بدی دیدی حلال کن اگه به زبونی هم بهت بگن حلاله اونم قبوله 

ممنونم که وقتتونو گذاشتین😔🙏🏻

حتما از طرفشون کار ثواب میکنم یکی دوتا نیست کارم زیاده😭😔

خیلی خجالتم میاد شرمنده ام جلو خدا و اینهایی ک پشتشون حرف زدم پشیمونم

امیدوارم دیگه همین کارو تکرار نکنم خدا منو ب راه راست هدایت کنه😭😭

برات خوشحالم که برای غیبت کردن ناراحتی خیلیا براشون عادیه اینکار   الان ایام فاطمیه هست ش ...

واقعا یعنی نشونه ای بوده؟😭😭😭چون اسم منم مذهبیه نمیخام شناخته شم با ناشناس اومدم

واقعا یعنی نشونه ای هست😔😔😭