2777
2789

دخترم سه سالشه دو روز پیش شب بلند شد گفت شکمم درد میکنه.  بردمش دسشویی شربت دادم خوب شد. صبحش بلند شد استفراغ  کرد بعد حالش خوب شد دیگه. تا دیشب باز گفت شکمم درد میکنه باز همون طور بردم دسشویی باز صبح استفراق کرد. حالش. خوب شد.  تا غروب.  که اسهال شده. یکثره تو دسشویی هستیم هر ۱۵ دقیقه  دسشویی داره  با عرض معذرت.   ولی سرحالم هست داره بازی میکنه. یهو میگه دسشویی دارم. باز میاد بازیشو میکنه. شکمشم نفخ داره   بهش نبات سوخته دادم.    نبات داغ و کاکوتی دادم ولی قطع نمیشه چیکار کنم.  الان خوب بشه.     تا صبح بشه ببرم دکتر. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ دارویی توی خونه ندارید؟من دکتر قبلا که پسرم اسهال و استفراغ شده بود براش دی سیکلومین(واسه دلپیجه ...

اونا رو دارم. دادم بهش. ولی اونا واسه اسهال نیست الان این هر ۱۵ دقیقه  میره دسشویی 

اونا رو دارم. دادم بهش. ولی اونا واسه اسهال نیست الان این هر ۱۵ دقیقه  میره دسشویی

دی سیکلومین واسه اسهالم خوبه.یه کم شکمش رو هم با یه چیز گرم،گرم نگهدار.دم نوش پونه هم بد نیست

بهش پدی لاکت با ابمیوه بدید برا اسهال خوبه

موز

دوغ شور

کته ماست

کته ماش

سیب رنده شده سیاه

نبات داغ شیرین و گرم

خاکشیر و نبات

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

مرسی عزیزم خاک شیر با اب گرم یا سرد 

با آب گرم ملین

با آب سرد رفع اسهال. میخای توش نبات هم بریز بزار خنک خنک شد بخوره

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

ممنون عزیزم امتحان میکنم خدا کنه خوب بشه خیلی نگرانم. اصلا توقف نداره یکثره تو دسشویه

انشالله خوب میشه

تا میتونی شکم و پهلوهاش رو گرم نگه دار.