2777
2789

سلام دوستان خوبین؟من همسرم قبلا ازدواج کرده و ۵ سال از جداییش میگذره ماهم ۲ ساله ازدواج کردیم.اونها نه بچه مشترک دارن نه مهریه ای گردنشه همه چی تمام شده.امروز همسرم حموم بود گوشیش زنگ خورد دیدم شماره زن سابقشه و روخطی که ۴ ماهه خریده و هیچکی نداره زنگ زد.من جواب دادم گفت اشتباه گرفتم و قطع کرد بعد ب شوهرم گفتم اونم بهش زنگ زد با خط قدیمیش خودشو زد ب اون راه گفت نمیشناسم . شوهرم گفت چطور نمیشناسی شمارمو ک میشناسی من فلانیم ب تته پته افتاد۶ بود گف اشتباه گرفتم همسرم گفت خط منو از کجا اوری گفت اشتباه گرفتم نمیدونم!!!!و همینجور ادامه داد و گفت ب من چ بین خودتون حل کنید چون شوهرم گفت خانومم اینجا نشسته میخواد بدونه تو خط جدید منو از کجا داری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس خوبی ازش نگرفتم زنیکه عفریت 

بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیب‌لرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان‌ یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
همسرت که کاملا مشخصه بیخبره ،ولی اون زن احتمالا پشیمون شده ولی شاید خبر نداشته همسرت ازدواج کرده

به نظرم کسی که راحت بتونه شماره یکی رو پیدا کنه میدونه طرف متاهله یا نه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

اشنایی چیزی بینتون هست ؟

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

بعد همسرم رفت سرکار و وقتی برگشت گفت چن وقت پیش یه کار حقوقی داشته زنگ زده ازم سوال بپرسه چون شوهرم وکیله 

چون تو حساسی چیزی نگفتم ک زنگ زده ک حساس نشی 

بعد ک جواب رایش اومده خونه بودم ک زنگ میزده من با خط جدید بهش پیام دادم زنگ نزن 

بهش گفتم خب چرا همون اول نگفتی میگه یادم نبود بخدا

شوهرت عمدا گفته زنم اینجاس که طرف حواسش جمع بشه پیش تو چیزی نگه😑

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)

خط مال من بود ک بهش دادم ولی ب اسم بابامه 

میتونم برم پرینت پیام و تماساشو بگیرم از مخابرات؟

در ضمن ب اون خانمم زنگ زدم همش میگفت بخدا اشتباه گرفتم نمیدونم این شماره چجوری تو گوشیمه