2777
2789
عنوان

ب نظرتون باردارم؟

280 بازدید | 29 پست

من۲۶پریودم بی بی چک زدم مثبت شدرفتم سریع همون روزآزمایش دادم بتام شد۲۷دکترگفت مشکوکی دوروزدیگ بیادکترم گفت دوروزدیگ نرویه هفته دیگ برویه هفته بعدرفتم۳۱ونیم دکترم گفت خوبه درصورتی ک من تحقیق کردم گفتن هر۴۸ساعت بایددوبرابربشه الان فردابایدبرم سونوبی بی چکامم پررنگ ترنمیشه الان بلاتکلیفم۱۰روزبیشترعقب انداختم سینه هام حساس شدن تکررادرارهرازگاهی حالت تهوع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر از ۲۷شده ۳۱ونیم خوب نیست یا ازمایشگاه اشتباه کرده

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید

۴۸ساعت بعد مجدد تکرارش کن اگر دوبرابر نشده باشه احتمال بارداری شیمیایی هم هست

شاید ۳۱۰بوده اشتباه نمیکنی؟

🌺من به دعای🙏🏻 شما شدید اعتقاد دارم 🥺میشه برای حال دلم ام یجیب بخونی؟؟؟اگر خوندی لایک کن انرژی بگیرم و منم برات صلوات بفرستم ❤️🌈کاربرجدید نیستم ❌کاربری های قبلی ترکید
شاید لقاح دیر بوده صبر کن بازم ولی از من میشنوی سونو داخلی نده زیاد خوب نیست میگن

سونوی واژینال تو بارداری هیچ عوارضی نداره و زیر ۱۰ هفته حتما باید سونوی واژینال شه

هیچ کس رو تو سایت گمراه نکنین

این خانم مشکوک به بارداری خارج رحمیه و بدون سونوی واژینال قابل تشخیص نیست وقتی کسیو الکی میترسونین و گمراه میکنین ممکنه نره سونو و تخمدان و لوله هاش بترکه

سونوی واژینال تو بارداری هیچ عوارضی نداره و زیر ۱۰ هفته حتما باید سونوی واژینال شه هیچ کس رو تو سای ...

عزیزم منم از خودم حرفی نزدم 

۷یا ۸ هفته دیگه سونو شکمی کامل مشخصه تا این هست واژینال چرا؟؟

بعدم من نگفتم صددرصد این کار رو نکن

بهتره با تشخیص دکترش جلو بره