2777
2789
عنوان

آیا من افسرده ام؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 39 پست
والا هر جور راحتی ،گفتم حالا که میتونم ی کمکی بهت بکنم چون واقعا سر کتاباش عالیه  ففط اسم خودت ...

ممنون از لطفت🌱

بزار به پای همین حالتم.....

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خب دوسش دارم..ولی هرچی دلم گف گوش دادم باختم.. ایندفعه اگ برگشت میخوام با عقلم تصمیم بگیرم

حالا بنظرت برمیگرده خودش ؟ببین من ب اون دوستمون ی پیشنهادی دادم والا من از ای سیده چیزها دیدم ،طرف تا پای طلاق رفت همین برش گردوند 

کلا تو هر موردی که بگی کار میکنه  ،حالا عقلت میگه بپذیرش یا ن 

عقلم میگ نه چون من لیاقتم بهتریناس نه یه آدم لا شی دختر باز

عقلت درست میگه ولی منم تجربشو داشتم دل واموندت این حرفا خالیش نیس که اگه حالیش بود وعقلت حریف دلت بود الان بعد از یکسال هنو تو فکرش نبودی  

چی بگم.... من خداروشکر قیافه ام هم خوبه اما نمیدونم چرا تنهام  الانم ی جورایی لج کردم انگار ...

شما ک چهرتون خوبه  الانم ک بهترین رشته قبول شدید پس چرا باید عقیدتون این باشه 

هیچ وقت برای هیچ کاری دیر نیست 

چ بسا شما الان معنی عشق بهتر درک  کنید 

شما ک چهرتون خوبه  الانم ک بهترین رشته قبول شدید پس چرا باید عقیدتون این باشه  هیچ وقت بر ...

انگار روحم خسته اس

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
سلام عزیزم من خیلی این درو اون در زدم و آخر نتیجه گرفتم اگه خواستی استفاده کن ، شاید مشکلت حل شد ...

سلام عزیزم

ممنون از لطفتون🌺🤍

راستش حتی حوصله حرف زدن با مشاور هم ندارم

توان توضیح دادن ندارم....