2777
2789
عنوان

آیا من افسرده ام؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 696 بازدید | 39 پست
تا بدتر نشده برید پیش روانپزشک بهتره اهنگ های شاد گوش کنید برید بیرون هوایی به سرتون بخوره با دوستان ...

تنهایی بهتره حالم

راستش حوصله دوستامم ندارم 

همین چند دقيقه پیش یکیشون تماس گرفت زل زدم به گوشی و جواب ندادم😐

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
چرا وکالت نمیکنی سر خودتو گرم کنی اثرات خونه نشینی  

عزیزم تازه قبول شدم و فعلا کارآموزیم شروع نشده 

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تنهایی بهتره حالم راستش حوصله دوستامم ندارم  همین چند دقيقه پیش یکیشون تماس گرفت زل زدم به گو ...

منم خودم افسردگی شدید داشتم اما از تنهایی در اومدم حالم خیلی بهتر شده شما هم سعی کنید با دوستانتون ارتباط بگیرید

تو چقد منییییی لامصب🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نمیدونم چیکارمون کردن همه مث همیم....

منم خودم افسردگی شدید داشتم اما از تنهایی در اومدم حالم خیلی بهتر شده شما هم سعی کنید با دوستانتون ا ...

خداروشکر که بهترشدین🌱

میگم تو تاحالا پیش سیدی کسی رفتی؟؟؟نگا علاوه بر روانشناس بهت توصیه میکنم پیش ی سیدی سرکتاب باز کن ،دختر خاله من جوری شده بود که از خونه داش نمیخاس پاشو بزاره بیرون دوبارم تا مرز خودکشی رفت ،زیر نظر روانپزشکم بود اخرش ی سیدی رو پیشش دعا گرفتن براش ،گفته بود کسی دعا براش گرفته که دیونه بشه ، راس میگفت خواستگار قبلیش بوده ،اخرش دعا داد الان عالیه حالش اگه میخای تا بدمت شماره رو  

منکه باعثش یه لا شیه از وقتی اومد تو زندگیم دیگ روی خوش زندگیو‌ ندیدم💔

چی بگم....

من خداروشکر قیافه ام هم خوبه اما نمیدونم چرا تنهام 

الانم ی جورایی لج کردم انگار

حس میکنم دیگه برام دیر شده و کسی هم بخواد وارد زندگیم بشه نباید اجازه بدم چون قبل قبولیم چشماشون منو ندیده الان اگه کسی بخوادم حتما واسه شغلمه

میگم تو تاحالا پیش سیدی کسی رفتی؟؟؟نگا علاوه بر روانشناس بهت توصیه میکنم پیش ی سیدی سرکتاب باز کن ،د ...

بی خیال حس و حال این چیزارو ندارم 

اگه کسی همچین کاری کرده باشه هم میسپارمش به خدا

بی خیال حس و حال این چیزارو ندارم  اگه کسی همچین کاری کرده باشه هم میسپارمش به خدا

والا هر جور راحتی ،گفتم حالا که میتونم ی کمکی بهت بکنم چون واقعا سر کتاباش عالیه 

ففط اسم خودت و مادرتو کیگی بعد کل زندگی و مشکلاتتو میگه خبلی جالبه

چی بگم.... من خداروشکر قیافه ام هم خوبه اما نمیدونم چرا تنهام  الانم ی جورایی لج کردم انگار ...

نه عزیزم بخوای اینجوری فکر کنی ک‌ نمیشه..اگ یکی ینفرو بخاطر خودش بخواد مشخص میشه بخاطر شغلشم باشه مشخص میشه...