2777
2789
عنوان

خانما بیاین پیشنهاد شام بدید🍟🍟

82 بازدید | 11 پست

من امروز خیلی حال و حوصله ندارم یه شام آسون پیشنهاد بدید

برنجی هم نباشه 

مررررسی🥰

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

منم حال شام درس کردن ندارم برای اولین بار میخام امتحان کنم شام نذارم با شوهرم قهرم😂😔😂

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم حال شام درس کردن ندارم برای اولین بار میخام امتحان کنم شام نذارم با شوهرم قهرم😂😔😂

بهترین پیشنهاد😁

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

من فلافل درست میکنم

شما میتونی کیلویی سرخ شده از بیرون بخری

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
من فلافل درست میکنم شما میتونی کیلویی سرخ شده از بیرون بخری

فلافل و ناگت دارم اتفاقا ولی پسرم اصلا لب نمیزنه 😭

کوکو سبزی ،کتلت،خوراک بندری،عدسی خوراک لوبیا 

کوکوسبزی عالیه😋

منم حوصله ندارم

لوبیا خیس کردم خوراک لوبیا (اگه قارچ داشته باشم با قارچ وگرنه خالی)

اگه جواب بی ادبیتو نمیدم به این دلیل نیس که جوابی ندارم به این جمله اعتقاد دارم که هیچگاه باخوک کشتی نگیر زیرا تولجن مال میشوی واو لذت میبرد وگرنه جواب واسه امثال تو فراوونه🙌🙌🙌
منم حوصله ندارم لوبیا خیس کردم خوراک لوبیا (اگه قارچ داشته باشم با قارچ وگرنه خالی)

خوراک لوبیا هم خیلی خوشمزس😋

فلافل و ناگت دارم اتفاقا ولی پسرم اصلا لب نمیزنه 😭

در عوض بچه های من عاشق سرخ کردنی ان🤪

نهار اش پختم بخاطر اینکه شب میخوان سرخ کردنی بخورن

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
در عوض بچه های من عاشق سرخ کردنی ان🤪 نهار اش پختم بخاطر اینکه شب میخوان سرخ کردنی بخورن

عزیزم🥰 نوش جونشون