2777
2789
عنوان

به نظرتون این آدم معتاد هست ؟

94 بازدید | 9 پست

سلام . 

وقت همگی بخیر .

شوهر خواهرم شب هایی که میاد خونه ما ، اولش سر حال و خوب هست « توی عقد هستن » 

بعد که شام می خوریم ؛ کم کم خوابش می گیره ؛ چشماش قرمز میشه . گاهی خیلی سردرد های بدی میگیره . 

آخرین باری که اومد خونه مون ؛ وقتی که بعد شام خوابش گرفته بود ؛ مامانم دو سه بار مورد خطاب قرارش داد و بهش گفت برو بگیر بخواب . 

اما اون به مامانم نگاه میکرد و هیچی نمی‌گفت . فقط نگاه میکرد . 

حتی خود خواهرم بهش گفت که برو بخواب اما جواب اون رو هم نداد و حتی بهش نگاه هم نکرد . 

اصلا انگار کسی باهاش حرف نزده .

با اینکه مادرم دو سه بار علناً صداش کرد . 

به نظرتون اعتیاد داره ؟ 

این چه حالتی هست ؟

ای کاش انسان ها همون قدر که از ارتفاع می ترسند ؛ کمی هم از پستی هراس داشتند . 🌺 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واااا نه. منم شام میخورم سنگین و خوابالو و گیج میشم. چه ربطی داره به اعتیاد؟ احتمالا کم خونه مثل من& ...

یعنی انقد بعد شام سنگین میشه که حتی نمیتونه جواب بده . در حد یک بله ... نه ... 

فقط نگاه میکرد . 

ممکنه معتادها علاقه ای به ترشی ندارن با ترشی و لواشک و ..هم امتحانش کنین 

آره ... راست میگی . ممنونم 

یعنی انقد بعد شام سنگین میشه که حتی نمیتونه جواب بده . در حد یک بله ... نه ...  فقط نگاه میکرد ...

بله منم گاهی اینجوری هپروتی میشم مخصوصا اگه خسته باشم و روز زیاد کار کرده باشم. اینا که شما نوشتی هیچکدوم علایم اعتیاد نیست. فکر کنم ادم معتاد ندیدی تا حالا

بله منم گاهی اینجوری هپروتی میشم مخصوصا اگه خسته باشم و روز زیاد کار کرده باشم. اینا که شما نوشتی هی ...

نه .. بازم ممنون بابت راهنمایی .