نفس_بابامم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 1307 عنوان دوستم خودکشی کرد 984 بازدید | 30 پست دوست صمیمیم نبود اما چند سال همکلاس بودیم خودش رو دار زده چون که عشقش رفت با یکی دیکه ازدواج کرد اینم پدرش با ازدواجش با یکی دیگه راضی بود من چند روز پیش دیدمش یطوری شده بود خیلی ارایش داشت خیلی تاحالا آنقدر ارایش نداشت رفتارش خیلی سرد بود انشاللا به زودی دانشجوی فرهنگیان بشم برام صلوات بفرست تا به ارزوم برسم 1402/09/07 | 15:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رنگین_کمون۸۵ عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 3797 یاخداالان فوت شده؟ بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیبلرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
نفس_بابامم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 1307 یاخدا الان فوت شده؟ اره انشاللا به زودی دانشجوی فرهنگیان بشم برام صلوات بفرست تا به ارزوم برسم
ــchocolateـorangeــ عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 21795 دوست منم خودکشی کرد و مرد،هنوز نتونستم وصیتاشو به مادرش بگم😔 جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
نفس_بابامم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 1307 دوستت اهل کجا بود ؟ گرگان زندکی میکرد اصالتش ماله جای دیکه بود انشاللا به زودی دانشجوی فرهنگیان بشم برام صلوات بفرست تا به ارزوم برسم
نفس_بابامم مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 1307 بچه ها ۱۷ سالش بود انشاللا به زودی دانشجوی فرهنگیان بشم برام صلوات بفرست تا به ارزوم برسم
رنگین_کمون۸۵ عضویت: 1400/05/09 تعداد پست: 3797 اره حیف جوونیش🙂💔خدا رحمتش کنه روحش شاد بیر دونیا اینسان،بیر اینسان دونیام،جانیوی ییم نیمام🙂♥قاشلارین اوخدی سنین،عاشیقین چوخدی سنین،من سنی چوخ سویرم،خبرین یوخدو سنین💛اولدوز گلیب آی اولماز،بهار گلیب یای اولماز،نجیبلرین ایچینده هچکس سنه تای اولماز💚ساولان یلی اَسدی،شختسی منی کسدی،ساغ گوزوم سنه قوربان،سول گوزوم منه بسدی💙بیر یوواسیز قوشا دونسم،گوزدن آخان یاشا دونسم،انتظاردان داشا دونسم یاتدان چخاتمارام سنی🧡قزل گولم در منی،مخمل اوسته سر منی،الله اوزو شاهیدی چوخ ایستیرم من سنی💖سن منیم جیرانیم من سنین حیرانین ♡nimam:) 1402//6/25
یه۰تعلیقی۰خسته عضویت: 1402/03/08 تعداد پست: 2213 دوست منم خودکشی کرد ولی مرد،هنوز نتونستم وصیتاشو به مادرش بگم😔 وصیت نامش دست توعه؟بهت گفت میخواد خودکشی کنه؟
hey_hey عضویت: 1397/10/29 تعداد پست: 35113 کاش منم جرئت کنم واقعا چرا بمونیم جایی که دوسش نداریم و انقد اذیت میشیم بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
ela2521 عضویت: 1402/08/17 تعداد پست: 1347 دوست منم خودکشی کرد و مرد،هنوز نتونستم وصیتاشو به مادرش بگم😔 چیبود وصیتاش ، خدا بیامرزدش برنامه ریز درسی ، ساعتی و مبحثی به صورت هفته ای یک بار. با قیمت مد نظر خودتان در هر پایه ای و رفع اشکالات درسی
شیداr عضویت: 1399/05/01 تعداد پست: 38087 گرگان زندکی میکرد اصالتش ماله جای دیکه بود امروز دارالرحمه شیراز ی دختر جوون فوت شده بود میگفتن تصادف کرده .بعید دونستم .گفتم شاید شیرازی بودن