2777
2789

دیروز  موعودم بود ولی نشدم

فقط حالت تهوع دارم و سر درد و سرگیجه اصلا یه جوریم منگم کلا خودشم چند ماهه در اقدامیم

حالا نمیدونم چیکار کنم!؟

میگرنم نشانه هاش چیه؟ معده ام ترش میکنه اصلا حالم خوب نیس شور میخورم حالم خوب میشه ترشی حالمو خوب میکنه

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا یک روز موعدت گذشته،باید صبرکنی بیبی چک منم تا ده روز بعد از موعدم منفی بود

عه واقعا؟ پس چیکار کردین؟

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
من 7 روزه عقب انداختم صبر می کنم پنچ شنبه یا بی بی چک می زنم و یا میرم آزمایش خون. منم ماه دوم اقدام ...

عزیزم علایمی چیزی نداری شک کنی!؟

[QUOTE=319013684]عزیزم علایمی چیزی نداری شک کنی!؟[/QUOT تخمدانام تیر می کشن. حس بویاییم حساس شده دو ...

واای چقدر خوب پس علایمت کامله ها