2777
2789

منم oمثبتم 

شوهرمو نمیدونم چیه 

یعنی اگه بچه گروه خونیش با ما یکی نباشه زردی میگیره؟

فقط 27 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

گروه خونی من و شوهرم مثل شماست.دخترم که به دنیا اومد زردی داشت دکتر بهم گفت ۱۰تا هم بجه بیاری زردی د ...

من زردی دخترم بیچارم کرد نابودم کرد مجبور شدیم خونشو عوض کردن دکتر به منم گفت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من و شوهرم Bهستیم باردارم خداکنه بچه بیچاره oنشه حداقل مثل خودمون بشه

خالص هستین ؟ یا ناخالصی گروه خونی‌تون 

انقد دوس دارم سر سفره با غذا بازی کنم بعد ازم بپرسن چی شده؟بگم هیچی و برم تو اتاقم ولی نمیشه لامصب همیشه گشنمه  کاربری دست دونفره:)
من فکر میکردم باید مثل من یا شوهرم بشه

نه فرق میکنه ببین گروه خونی چند تا مقوله داره مثلا شما که گره خونین o هستش اصلش oo هست و همسرت همون ab حالا دخترت یه o از شما گرفته یه a از پدرش گره خونیش میشه ao اما چون aو bیه جورایی به o غالبن تو آزمایش خون فقط aوb رو مینویسن و دیگه حرفی از o نمیزنن 

دخترتون o رو از شما گرفته Aرو از پدر برای همین شده Aoچون Aبر Oغالبه شده A

کاربر قدیمیم🥴  دنیا جای قشنگی برا زندگیه اگه ادما خرابش نکنن  یا میشه یا نمیشه دیگه غیر اینه؟! خودم و نباید خسته کنم😁
اون برای خون دادنه.. گروه خونی AB به همه گروههای خونی میتونه خون بده

برعکس گفتین برای خون دادن و گرفتن حرف شما صحیحه

ولی برای بقا و فرزند ، نه

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه

گروه خونی من ab همسرم aمثبت کاش مثل همسرم بشه ارهاش از اون بگیره 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...