2777
2789

سلام

ویژگی های خودم وشخص مقابل رومیگم

ویژگی های خودم:

۱۹ ساله،درسخون،معدل الف،حجابش رو رعایت میکنه ولی چادری نیست(مانتوهای خیلی بلند میپوشه،جلوموهاش یکم معلومه)کلا با بقیه تیپ دخترا تو دانشگاه فرق داره😅 تیپ تجملاتی هم نمیزنه،باپسرا سلام و احوال پرسی نمیکنه،فقط تو کلاس اگه جزوه بخوان یا سوال داشته باشن جواب میده و حرف میزنه، تو کلاس هم  استادا که سوال میپرسن جواب میده کلا فعاله،هیکل توپر وقدبلندی داره (مثلا  قد ۱۷۰،وزن ۸۵ )

ولی اصلا چاق به نظر نمیاد، دوستای زیادی هم داره ولی باهمه صمیمی نیست.

ویژگی های اون آقا

۲۰ ساله درسخون ،معدل الف،تیپ قدیمی میزنه،عینکی هست(ازاین عینک مستطیلی ها)،با کیف سامسونیک  میاد می ره برخلاف بقیه پسرا،اینم تیپ تجملاتی نمیزنه،با دخترا سلام احوال پرسی نمیکنه،مگراینکه ازش سوال بپرسن،تیپ و قیافه اش خیلی معمولی هست و اصلا خوش تیپ نیس ،یعنی به خودش نمیرسه زیاد،اینم قدش ۱۸۰ هست هیکل لاغر داره،واینکه همکلاسیامون در بارش میگن که خیلی داغون و عقب موندس،چون یکم کم حرفه 

هردو علوم آزمایشگاهی می خونیم ترم ۳ و وضع مالی هردومون خوبه.

حالایک هفته پیش بهم پیام داده بود که جواب تمرینات یه درسی رو میخواد منم بهش دادم،بعد این هی پشت سرهم عکس پروفش رو عوض کرد،هی سعی کرد باهام در باره چیزای دیگه حرف بزنه که من پیچوندم،دیروزم که دانشگاه اومد تیپش رو کلی تغییر داده بود وهی بهم زل میزد که ببینه بهش توجه میکنم یا ه که من اصلا نگاهش نکردم، الانم منتظره که جزوه این هفته رو براش بفرستم

نمیدونم بفرستم یانه؟

چون خودش تمام جلسات سرکلاس بود و جزوه رو نوشته،نمیدونم چرا بازم می پرسه.

ولی من حس خوبی بهش ندارم،اگرم حس خوبی داشته باشم به خاطر اینه که آویزون دخترا نیس مثل بقیه پیرامون. 

نقشه های خدا همیشه از خواسته های ما قشنگ تره 🥰🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونی که فکر میکنی با بقیه فرق میکنه از همه بقیه تره

شوخی کردم😂

حالا اگه پیام داد جزوه رو بده ولی رو بهش نده

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

چی بگم آخه!!!!!

سن آقا پسر بسیااااااااار پایینه 

آخه ۲۰ سال وقت ازدواج پسر نیس

ولی تیپ و ظاهر رو میشه تغییر داد 

ما پسر همسایمون خیلییییی مثبت و معمولی بود ولی بعد از عقدش یه جوری به خودش رسیده که آدم دهنش باز میمونه این همون پسره 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

چه خبره یعنی تا پاتون رو گذاشتین تو دانشگاه دنبال کیس ازدواجین 

من نه والا بقیه ول نمیکنن،منم برا دوستی رسیدم که خوبه یانه😂

نقشه های خدا همیشه از خواسته های ما قشنگ تره 🥰🍀