2777
2789
عنوان

اقدام با امپول hcj

69 بازدید | 16 پست

۸ ماهه اقدامم این ماه  از روز ۳تا ۷ پری  شبی ۳ تا لتروزول خوردم و از ۷ تا ۱۲ پری کلومفین روز ۱۳ و ۱۵ پری امپول Hcj زدم و از ۱۱ پری هرشب اقدام داشتم تا ۱۶ پری بنظرتون نتیجه میگیرم‌؟

از وقتی هم که امپول زدم اصلا ترشح ندارم طبیعی؟

از دیشبم کمر درد پری دارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم فولی هات چن بودن ؟ آره گلم چرا نگیری ..من ماه بعد میخوام برا اولین بار لتروزول بخورم 

سونو ندادم نمیدونم فولیم چند بوده...

چندماه اقدامی؟

من ۳ ماه لتروزول خوردم نتیجه نگرفتم انشاالله شما نتیجه بگیری

نه من اصلا بعد ازامپول ترشح نداشتم....ولی باردارشدم چندردز قبل از موعدم خیلی ترشح سفید داشتم

شما هم با امپول باردار شدین؟چند هفته این؟

کی تست گذاشتی فهمیدی بارداری

سونو ندادم نمیدونم فولیم چند بوده... چندماه اقدامی؟ من ۳ ماه لتروزول خوردم نتیجه نگرفتم انشاالله ش ...

عزیزم مگ سونو ندادی ک با توجه ب فولی ها امپول بزنی 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
نه دکتر بهم نگفت برم سونو

من خودم هر وقت دارو مصرف میکنم اابته قبلا کلومفن و اچ ام جی استفاذه کردم بدون استثنا همیشه ۱۲ یا ۱۳ سیکل سونو میزفتم بعدش آزاد سازی میزدم احه باید رشد فدلی ها رو بفهمه ک چقد شده بعضی فولی ها ب درد نمیخوره امپول تجویز نمیکنن ولییییی بهتره زده بشه چون کیست ب وجود نمیاد 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
من خودم هر وقت دارو مصرف میکنم اابته قبلا کلومفن و اچ ام جی استفاذه کردم بدون استثنا همیشه ۱۲ یا ۱۳ ...

سونو بدون نسخه میشه رفت؟

گلم شما ماهی که اچ ام جی زدی باردار نشدی؟

چرا گلم من ماه اول ک زدم باردار شدم ولی بارداریم پوچ بود 

چقد استرسی شدم سر دخترم بایک ماه کلومفین باردار شدم 

برای دومی نمیدونم چرا نمیگیره پشیمون شدم امپول زدم نکنه پوچ یا دوقلو بشه😑