2777
2789
عنوان

میخواستم دندونامو ارتودنسی کنم ولی ی خانومه گفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 72 پست
وای چ بد شکایت کنیدازشش ۳سال پیش ۵تومن پول کمی نیودا

اصلانرفتم دیگه مطبش چون ماشینم نداشتم پیگیری نکردم ولی الهی خیرنبینه نفرینش میکنم لااقل اولش میگفت خانم تاثیرنداره نمیذاشتم البته بگم اولش صاف شدخیلی خوب بعدکه سیمهاروبازکردکج وکوله شدوبرگشت بااینکه ازپشت دندونام نگه دارنده هم گذاشته بازبدترشده فکمم اومده جلو

زندگی سلام   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتمآ سیمش قطع شده که دندونات بهم ریخته 

نه وصله بین اولش که گذاشت صاف شدانقدرخوب شدبعدسیماروبرداشت ازپشت دندونم نگه دارنده گذاشت ازاون موقع شروع شدبه کج شدن

زندگی سلام   
نگهدارنده چند وقت باید بمونه عزیزم.سخت نیست؟

نه سخت نیست مثلا اولش میگه دوهفته مرتب بعد میگه یه روز درمیون تا یک ماه  بعد .... هی کمش میکنه بعداون سیم فیکس میذاره پشت دوندوتات که اصلا اذیتت نمیکنه اون سیم باید تا آخر عمر داشته باشی برای بعضی ها هم یک الی دوسال میذارن همه چی بستگی به اوضاع فک و دندونت داره

اولین نفری بودی ک از دندونام خوشت اومد🤭😂

😍😍😍😍❤❤❤❤

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

نه وصله بین اولش که گذاشت صاف شدانقدرخوب شدبعدسیماروبرداشت ازپشت دندونم نگه دارنده گذاشت ازاون موقع ...

سیم هاش پشت دندونات قطع شده 

بخاطر همینه 

دندون های بالای منم قطع شد 

یکم فاصله افتاد بین دندون هام 

دکتر بهم یه وسیله داد گفت بزار تو فک بالات 

اونو که میزارم خوبه 

چند وقت نمیزارم باز فاصله میفته بینش

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

سیم هاش پشت دندونات قطع شده  بخاطر همینه  دندون های بالای منم قطع شد  یکم فاصله اف ...

ببین ارتودنسی مفت نمیارزه من دخترعمه هام انجام داده بودن کج شده بودبه من گفتن من احمق باورنکردم

زندگی سلام   
خیلی دلم میخوام ولی بقیه انقدگفتن نمیتونی خوب صحبت کنی کلی دردداره اینا خیلی ترسیدم😑😂

باید بری متخصص ارتودونسی اگه نیاز به کشیدن دندون باشه خودش بهت میگه ،اگه نیاز ب ارتو باشه هم میگه اول مشاوره میری میتونی  بگی تصمیم گرفتم میام هیچ مشکلی ندارن اینجوری.

واسه همسر من دوتا دندون گقت باید بکشه ،ولی سیم هم بست ،اینو بگم ک خیلییییی سخته و واقعا اذیت میشه ازهرلحاظ همسرم پشیمون شده،میگه جای اون دوتا دندونش پر بشه شاید بره برداره .

گفت دکتر گفته باید فکش هم حراجی کنه ولی واقعا خیلیی اذیت کننده تر و‌سخت تر هست و انجام نمیده ...

تاپیک رکورد سلامتی    عضو گروه ۵       وزن فعلی۶۲.۲۰۰   وزن هدف ۵۹ ‌        من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏