خانوما من اوضاع دندونام خیلی بهم ریختست کج وکولست ی خانومه دیدم گفتش ک لثت نسبت ب دندونات کوچیکه بخاطرهمین ب لثت فشاراومده دندونات کج دراومدن اصلانیازی ب ارتودنسی نیس فقط باید دندونای اضافه روبکشی تا بقیه جابیوفتن درست شن بنظرتون بااینکار دندونام درست میشن؟؟
واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱
نه سخت نیست مثلا اولش میگه دوهفته مرتب بعد میگه یه روز درمیون تا یک ماه بعد .... هی کمش میکنه بعداون سیم فیکس میذاره پشت دوندوتات که اصلا اذیتت نمیکنه اون سیم باید تا آخر عمر داشته باشی برای بعضی ها هم یک الی دوسال میذارن همه چی بستگی به اوضاع فک و دندونت داره
نه وصله بین اولش که گذاشت صاف شدانقدرخوب شدبعدسیماروبرداشت ازپشت دندونم نگه دارنده گذاشت ازاون موقع ...
سیم هاش پشت دندونات قطع شده
بخاطر همینه
دندون های بالای منم قطع شد
یکم فاصله افتاد بین دندون هام
دکتر بهم یه وسیله داد گفت بزار تو فک بالات
اونو که میزارم خوبه
چند وقت نمیزارم باز فاصله میفته بینش
🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403
باید بری متخصص ارتودونسی اگه نیاز به کشیدن دندون باشه خودش بهت میگه ،اگه نیاز ب ارتو باشه هم میگه اول مشاوره میری میتونی بگی تصمیم گرفتم میام هیچ مشکلی ندارن اینجوری.
واسه همسر من دوتا دندون گقت باید بکشه ،ولی سیم هم بست ،اینو بگم ک خیلییییی سخته و واقعا اذیت میشه ازهرلحاظ همسرم پشیمون شده،میگه جای اون دوتا دندونش پر بشه شاید بره برداره .
گفت دکتر گفته باید فکش هم حراجی کنه ولی واقعا خیلیی اذیت کننده تر وسخت تر هست و انجام نمیده ...
تاپیک رکورد سلامتی عضو گروه ۵ وزن فعلی۶۲.۲۰۰ وزن هدف ۵۹ من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...🥺🙏