2777
2789
عنوان

میخواستم دندونامو ارتودنسی کنم ولی ی خانومه گفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 72 پست
بنظرم کیوت اومد ،تو فیلمای ژاپنی اکثرا دندونشون این شکلیه 😍

واقعا🤭😂

همه میگن خیلی خوشگلی دندوناتم درست کنی ماه میشی😒😂

واسه کسی خاك گلدون باش،که اگه به آسمون رسید،بدونه ریشش کجاست.🤍🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم ۴ تا کشیدم بستگی به فک و اوضاع دندونات داره برای من فکم کوچیک دندونام فضا برای حرکت کردن نداشتن& ...

عکس دندونام وگذاشتم دیدی؟

من ۳سال پیش ارتودنسی کردم کلی پول وقت وزندگیتوبذاراخرم دوباره برگشته بدترازقبلش شده اصلانرومن هرکیودیدم بعددوسه سال برگشته دخترعمم رفته بودبهم گفت نروبرمیگرده حرفشوقبول نکردم باخودم گفتم حسودیش میشه لابدمن برم نگویه چیزی میدونست 

زندگی سلام   
واقعا؟ولی اون میگفت اگه بکشی دیگه نیاز ب ارتودنسی نیس

نیاز هست 

باید حتما ارتودنسی بشه 

منم داداشم هر دو مون 4تا دندونام ن رو کشیدیم 

و 2سال ارتودنسی داشتیم 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

من ۳سال پیش ارتودنسی کردم کلی پول وقت وزندگیتوبذاراخرم دوباره برگشته بدترازقبلش شده اصلانرومن هرکیود ...

واقعااا؟

مکه میشه عجبب

نیاز هست  باید حتما ارتودنسی بشه  منم داداشم هر دو مون 2تا دندونام ن رو کشیدیم  و ...

برگشته مگه؟

اخه میگن برمیگرده ب حالت قبلش

شما چند تا دندون کشیدی عزیزم به من گفتن ۴ تا دندون باید بکشی زیاد نیست به نظرت    

نه 

منم 4تا کشیدم 

داداشمم 4 تا 

خواهر شوهرم 4تا

با سیم کشی که انجام میدم دندونام های دیگه جاشو پر میکنه 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403