من الان ۱ سال و ۶ ماهه عروسی کردم ۳ ۴ روزه فهمیدم باردارم
خیلی عصبی و داغونم
با همه قهرم با شوهرم دائما دعوا میکنم سر این مسئله
کسی تجربه ای داشته؟
سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
سلام دوستان من ۲۵ سالمه ۱ سال 7ماهه عروسی کردم الان۴ ماه هست باردارم ناخواسته بوده ولی الان عاشقشم از وقتی صدای قلبشو شنیدم خداروشکر میکنم بخاطر هدیه ای که خدا بهم داده
خیلی عذر میخوام از طریق هوا ک نبوده...بیشتر مراقب میبودی ک الان کام خودتو واطرافیانو تلخ نکنی
تقصیر شوهرم شد
خودت نخواسته بودی؟ منم همین حدودا باردار شدم البته ما خودمون اقدام کردیم همون ماه اول باردار شدم یکم شوکه شدم ولی خب خواست خودمون بود. یه نی نی ناز قراره بغل بگیری یکی که همه دنیاش تو میشی خیلیا آرزوی این روزارو دارن ناشکری نکن
چدا دعوا؟خب جلوگیری میکردی خداتو شکر کن بی دردسر .... من ک اصلا جلو گیری نکردم اینماهم بعد یروز تاخ ...
البته من بعد عروسی دیگه جلوگیری نداشتم