2777
2789
عنوان

عمل بینی

235 بازدید | 12 پست

جاریم سه سال ازم کوچیکتره چند ماه پیش از یکی شنیدم بینیشو عمل کرده بینیش خیلی زشت و بزرگ و گوشتی بود بعد از چند وقت که دیدمش چسب نزده بود ورم داشت بعد فهمیدم همسرم خبر داشته و به من نگفته علتشو پرسیدم گفت نخواستم ناراحت شی باید میگفت بهم یا نه؟

البته بگم چند ساله به همسرم میگم بزار عمل کنم اجازه نمیده و اینکه بینیم هیچ مشکلی نداره ولی ناراحتم چطور برادرشوهرم به جاریم پول میده بینیشو عمل کنه ولی شوهر من راضی نمیشه

الانم به شوهرم گفتم دیگه هیچوقت بینیمو عمل نمیکنم چون جاریم میگه حسادت کرد رفت سریع عمل کرد

اما الان یه حسی دارم چند وقت پیش مادرشوهرم داشت برای همسرم حرف میزد گفت فلانی خوشگل شده اعصابم به هم ریخت با شوهرم دعوام شد من از اون خوشگلترم ولی نمیخوام با عمل بهم برسه چیکار کنم😔😓

دیدگاه و دغدغه‌تو عوض کن

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو الان ناراحتیت بابت اینه که جاری عمل کرده و خوشگلیش به پایه تو رسیده؟

فعلا نرسیده ممکنه بازم عملای دیگه انجام بده

از این ناراحتم شوهرم خبر داشته عمل کرده و به من چیزی نگفته

وبرادرشوهرم به جاریم اجازه عمل میده اما شوهرم به من سخت میگیره نمیزاره عمل کنم

عزیزم عمل هچین چیز خاصی نیست.اتفاقا کلی مشکلات داره .خودم عمل کردم چون خیلی بزرگ وکج بود بینیم .اما طبیعی عمل کردم .به جون بچه‌هام هیچکس نمی‌فهمه عمل کردم اصلا .بعدم تو چه بخای نخای همه با کارهای زیبایی دارن بهتر میکنن خودشونو منم خواهر شوهرم قیافه نداشت الان کل صورت ولب ژل .ابرو کاشت دندون لمینت . دندوناش کج بود وحشتناااک.پوست داغون اون الان خیلی بهتر از من شده 

لا الله الا انت سبحانک انی کنت من الضالمین 💙
اصلا مشخص نیست تو بره خودت میخوای عمل کنی یا جاریت؟!

من دیگه عمل نمیکنم از بس شوهرم مخالفت کرد جاریم افتاد جلو سریع عمل کرد الان من بخوام عمل کنم میگه از حسادتش رفت مثل من دماغشو عمل کرد

شوهرت اخلاقتو میشناخته چیزی نگفته. کار خوبی کرده

میتونست بهم بگه حالا که اون‌ عمل کرده بیا ببرمت بهترین دکتر عمل کن نه اینکه چیزی ازم مخفی کنه حالم از خودم و بی عرضگیم به هم میخوره

میتونست بهم بگه حالا که اون‌ عمل کرده بیا ببرمت بهترین دکتر عمل کن نه اینکه چیزی ازم مخفی کنه حالم ا ...

وقتی نیاز نداره برای چی بری عمل کنی؟ خیلی از آقایون از خانم هایی که دماغشون عمل کردن خوششون نمیاد. تو رو همینجوری که هستی پسندیده. عمل بینی هم ریسکش خیلی بالاست خیلی شانسی از هر بیست تا عمل شاید یکیش قشنگ و بدون مشکل تنفسی باشه. بیخیال بابا تو زندگیت همش بجتگی و رقابت کنی فرسایشی میشه