2777
2789
عنوان

من دچار حمله پانیک شدم میش بیاید 🙂🙃

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 39 پست
حرف بزنید حواسمون پرت شه

اسی انروز تو ی تاپیکی. یکی میگف از دوستش فلش گرفته بیار۶ فیلم ببینخ نگو فیلم اونجوریم بوده توش میشینه شروع میکنه ب فیلم دیدن وقت اومدن شوهرشم نبوده یهو میخاسته چیکار کنه ک متوجه شده شوهرش پشت سرش روبروی تی وی ایستاده🤣🤣میگف ابروم رف

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعله سرنمازم دعاگوی شما عزیز دل خواهم بود انشاءالله بحق امام حسین خبرای خوب بهمون بدی با حال خوب

مرسی عزیزم 🥺🤍واقعا نیاز دارم ب دعاهاتون

زیر این استرس و اضطرابام دارم خفه میشم 
سر چند وقت اینجوری میشی  کی خوب میشیم 🤦🏼‍♀️

فقط نباید خودتو ناراحت کنی من بیشتر موقع خاب تو خاب اخساس میکنم مردم روحم خارج شد نمتونم چشامو باز کنم بیدار میشم اه حس بدیه عصر اینجوری شدم از قلبم ی درد میزد بعد بلن شدنم

خدایا دمت گرم ولی اخرش نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 
اسی انروز تو ی تاپیکی. یکی میگف از دوستش فلش گرفته بیار۶ فیلم ببینخ نگو فیلم اونجوریم بوده توش میشین ...

🤦🏼‍♀️وای خدا 😂😂😂

من یه بار فک کردم مچ شوهرمو گرفتم مطمن رفتم بهش گفتم بعد فهمیدم اشتباه کردم ضایع شدم

منم همش میخام مچ نامزدمو بگیرم چرا اخه😂🤦🏼‍♀️

یه چیز دیگه اینکه خنده دار نیست من چند تا سقط داشتم یه شب خیلی حالم بد بود به خدا کافر شدم خیلی بد گفتم خیلی همون موقع حامله بودم نمیدونستم یعنی هرموقع فک میکنم خدا اون لحظه چه قدر ناراحت شده از کفر گفتن من ناراحت میشم ولی هرکی جای خدا بود از ناراحتیش دوباره بچمو سقط میکرد ولی خدا هرکی نیست مهربونی مطلقه

پسرم اومدی شدی همه دنیام