2777
2789
نه بگو

با صدای زنگ موبایل از خواب بیدار شدیم

و رفتیم بلافاصله آماده بشیم ساعت پنج صبح بیدار شدیم بدون معطلی داشتیم آماده میشدیم که دیدم ساعت شده 7 صبح !!!

اتفاق خاص دیگه ای نیفتاد همین

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
وا قعا هم گذاشتید  خدا حفظشون کنه من شیفت صبح با باباشه من بعد از ظهرا میبرمو میارمش  وا ...

واقعا سخته .اگه بخوای بی نقص پیش بره بایدیکی از خودش کم‌کنه.اکثرا تو خانواده های ایرانی فرزند اول اسیب میبینه من از خودم میزنم که این اتفاق نیوفته

درخواست دوستی نمیپذیرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن جان من بگو فردا میخوام واسه یکی تعریف کنم 😂

تعریف کن 😂😂

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خودت با مشاور صحبت کن 1480 فکر کنم بود شمارش اینجا زنگ میزنن رایگان هم هست

مشاور چیکار کنه اون مشکل داره ن من هردفعه خودم میرم سمتش  هیییچوقت ابراز احساس نمیکنه .هیچ امیدی ندارم همیشه شبا وقتی که میخوابیم حالم بد میشه بهش احتیاج دارم روح و روانمو بهم ریخته هیچ کاری هم ازدستم برنمیاد بجز حسرت زندگی دیگرانو خوردم   کاش میفهمیدی چی میگم

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

واقعا سخته .اگه بخوای بی نقص پیش بره بایدیکی از خودش کم‌کنه.اکثرا تو خانواده های ایرانی فرزند اول اس ...

راس میگید ولی خیلی شیرینن عوضش تنها نیستن .من از ۹ ماه تو شگمش میترسم وگرنه دوس دارم دخترم خیلی تنهاست

واقعا سخته هم ادایی باشی هم فقیر.  

مشاور چیکار کنه اون مشکل داره ن من هردفعه خودم میرم سمتش  هیییچوقت ابراز احساس نمیکنه .هیچ امید ...

میفهمم چی میگی ولی مشاوره راه حل هایی میدهک اجرا کنی تا اونو سمت خودت بکشونی یا حداقلش اذیت نشی