2777
2789

مامانا تورو خدا کمک کنید من الان 80 روزه سزارین شدم هنوز لکه بینی و خونریزی دارم گاهی دوسه روز قطع میشه اما دوباره خون میاذکه میگم پریود شدم اما فقط یه بار میاد بعدش میرم سرویس پاکم، الان مثلا 4 روز ترشح سفید داشتم الان یهویی خونریزی کردم زیاد هم بود، بچه هم شیر میدم این یعنی طبیعیه؟؟؟ چکار کنم برم دکتر؟؟؟ 

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

ببخشید ی سوال‌بچه چندومته؟ایا درد داشت سز یان 

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بچه اول طبیعی بود 7 روز خونریزی داشتم 

دومی سز شدم حدود 2 ماه خونریزی داشتم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

من تا ۲ماه و ۸روز

برو دکتر عزیزم

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ببخشید ی سوال‌بچه چندومته؟ایا درد داشت سز یان 

بچه دوممه گلم سزارین که درد نداره عزیزم اما بعدش باید مرتب شیافت بزاری که درد و احساس نکنی و حتما شکمتو با سال ببندی که نیوفته رو بخیه ها تا هوا بخورن و زود خوب بشن

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
بچه دوممه گلم سزارین که درد نداره عزیزم اما بعدش باید مرتب شیافت بزاری که درد و احساس نکنی و حتما شک ...

چون من اولی طبیعی بود خیلی‌بد بود.گفتم‌دومیو سز کنم.انشاا زود خوب بشی‌گلم.تبریک‌میگم 

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
من بچه اول طبیعی بود 7 روز خونریزی داشتم  دومی سز شدم حدود 2 ماه خونریزی داشتم

من بچه اولم تا 40 روز پاک شدم اونم سزارین بودم اما این سری هی قطع میشه هی دوباره میاد

چون من اولی طبیعی بود خیلی‌بد بود.گفتم‌دومیو سز کنم.انشاا زود خوب بشی‌گلم.تبریک‌میگم 

والله من هردوش سزاربن بودم اولی سزارین اجباری شدم، انشالله بسلامتی سر دست خیری بلندشی گلم

برو دکتر منم اینطور بودم رفتم قرص داد خوب شدم

جدا قرص چی بهت داد‌؟؟؟