2777
2789

بچه ها من امروز رفتم یکی از شعبه های هایدا بعد ساندویچ گرفتم و اینا اومد پسره حساب کنه گفت شماره بدین و اینا گفتم برا چی گفت ما از مشتری ها میگیریم چون من جانبو و امیران هم داده بودم شماره خواستن حتی عطاویچ هم مشکلی برام پیش نیومد اینم گفتم مثل همونه دیگه شمارم رو گفتم و گفت اسم کامل نگفتم اسمم و اینا بعد دیدم رفت یه گوشه فکر کردم ساندیچم رو داره آماده میونه بعد الان به من پیام داده ساندویچتون رو میل کردید ؟ کیفیت خوب بود؟ تو واتساپ . خیلی ناراحت شدم دیگه نمیرم نمیدونم چیکار کنم😑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه بخوای واقعا یکاری درموردش انجام بدی درستش اینکه بری اچنجا و به مدیر قضیه رو بگی ، چون مطمعن باش ...

دقیقا به سرم زده نمیشه واقعا اصلا باید اجازه می‌گرفت همچین کاری کنه بی ادب میخوام بگم بهشون ولی میگم اگه بنده خدا رو اخراج کنن چی 

دقیقا به سرم زده نمیشه واقعا اصلا باید اجازه می‌گرفت همچین کاری کنه بی ادب میخوام بگم بهشون ولی میگم ...

بنده خدا؟؟؟

عزیز دلم کسی که حریم خصوصی مشتری هارو بخطر میندازه باید بیرون کنن.

تو الان اومدی این مشکلو اینجا گفتی ، اگه فردا به یه دختر جوونتر بگه و اون خام باشه و گولشو بخوره چی؟؟

این ادم شرف نداره ، نباید تو محیط عمومی کار کنه

بنده خدا؟؟؟ عزیز دلم کسی که حریم خصوصی مشتری هارو بخطر میندازه باید بیرون کنن. تو الان اومدی این م ...

راست میگی بخدا اطلاعات شخصی هست آره میرم میگم بهشون حتما دمت گرم تلنگر زدی بهم منم نصف شب یدفعه ترسیدم