2777
2789
عنوان

😐اشتباه قضاوتشون کردم

394 بازدید | 14 پست

یه پیجی بود ازش خرید زده بودم دوتا پالتو یدونه چرم پوست ماری بلند و یه فوتر کوتاه و بعد واریزی دیگه لالمونی گرفت هی سین میزد جواب نمیداد یعنی مودب پرسیدم ببخشید ثبت نشده سفارشم هیچی نمیگفت 

منم فکر کردم دزده 

الان دیدم کد مرسوله هارو گذاشته اسم و فامیل منم هست برا کرج😐😂

خوبه حالا فحش ندادم😐دفعه دیگه بخوام خرید کنم با اون یکی خطم سفارش میدم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته بگما از ۲۶ ام یعنی جمعه هفته پیش واریز کردم تازه این هفته کدمرسوله گذاشته 😐

احتمال زیاد واسطه هستش 

ازپیجای بزرگ میخره برات میفرسته 

اون وسطم یه سود میکشه روش

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ
احتمال زیاد واسطه هستش  ازپیجای بزرگ میخره برات میفرسته  اون وسطم یه سود میکشه روش

نه واقعتیش که بنده خداها همان مغازه دارن هم تولیدی مانتو و پالتو و اینا منتها کرج تهران نبودن که حضوری برم

و پیجشونم زیاد فالوئر داره 

والله تو پیجشون نوشتن رشت روبروی صداسیما 

کاش اسم پیج رو میگفتی 

من وباباییت منتظرتیم مامانی جان بیا تاازشیره وجودم سیرابت کنم یه دل سیرشب بالاسرت نگات کنم نوازشت کنم بغلت کنم ببوسمت بعد بیدارشی و باگریه هات خواب بابات رو بپرونی بیا جانانم بیا...دخترگلم خوش اومدی به زندگیمون ❣️😘

بد نشده بابا پیش میاد اونا از این پیاما زیاد میگیرن

تاپیکت و من ندیدم اگه دیده بودم میگفتم سفارش داشتم قبلا

میفرسته ولی یکم بد جنس و کم شعوره

خواهرم یه کفتان سفارش داد تابستون بعد رنگش اونی نبود که میخواست با هزینه ی خودش مرجوع کرد گفت اون یکی رنگش و بفرستین با هزینه ی خودم ،چی کار کرده باشه خوبه‌‌؟؟

با کلی دعوا و بحث قبول کرده بفرسته ولی همون لباس و همون رنگ و فرستادن نه اون که می‌خواست تعویض شه😐

بد نشده بابا پیش میاد اونا از این پیاما زیاد میگیرن تاپیکت و من ندیدم اگه دیده بودم میگفتم سفارش دا ...

مرسی عزیزم 

ولی کاراش خوشگله من دفعه بعد بخوام سفارش بدم با اون یکی خطم پیام میدم بهش😂🙈

مرسی عزیزم  ولی کاراش خوشگله من دفعه بعد بخوام سفارش بدم با اون یکی خطم پیام میدم بهش😂🙈

آره کاراش قشنگ و قیمت مناسبه

مبارکت باشه🌻

اگه اینستا پیام دادی و سین نکرده آن‌سند کن