2777
2789
عنوان

التهاب پوستی بعد از سزارین

341 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من حدود دو هفته است سزارین کردم بخیه ام رو هم کشیدم و خداروشکر زخمش خوب شده و عفونت نداره ولی روی پوست شکمم سراسری ملتهب و قرمز شده بدجور، رفتم دکتر زنان پماد ضد حساسیت داد ولی دو روزه میزنم اصلا خوب نشدم. کسی تجربه ای داره؟ دکترم میگفت به چسبی که روی شکمت برای پانسمان انداختی حساسیت داشتی ولی آخه چرا خوب نمیشم؟

خدایا شکرت بابت تمام ‌نعمتهایی که بهمون دادی، سلامتی و خانواده بالاترین نعمتها هستند، شکرت خدای مهربونم

خارش داری ؟ فشار میدی چرک  یا عفونت نمیاد ؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خارش داری ؟ فشار میدی چرک  یا عفونت نمیاد ؟

خارش دارم ولی بدون چرک و عفونته، مثل حساسیته

خدایا شکرت بابت تمام ‌نعمتهایی که بهمون دادی، سلامتی و خانواده بالاترین نعمتها هستند، شکرت خدای مهربونم
به نظرم زودتر برو دکتر پوست دارو بگیر،عطاری خوب  هم بری بهت دارو میده زود خوب میشی، ولی پانسمان ...

هر روز که دوش میگرفتم با شامپو بچه زخمم رو میشستم و با سشوار خشک میکردم بعدم گاز استریل با چسب میزدم روی زخمم

هر روز که دوش میگرفتم با شامپو بچه زخمم رو میشستم و با سشوار خشک میکردم بعدم  گاز استریل با چسب ...

برای چی،همون آب و شامپو که خوب بوده زود زخم رو خوب میکنه و سشوار هم نمیزاره عفونت کنه، ولی اون پانسمان رو متوجه نشدم چرا میزدی، دکترت گفته بود بزن؟

هر روز که دوش میگرفتم با شامپو بچه زخمم رو میشستم و با سشوار خشک میکردم بعدم  گاز استریل با چسب ...

الان یه پاد ان ان بخر هر شب بزن 

و اینکه بعد حموم روغن زیتون یا نارگیل بزن 

اصلا شامپو یا کیسه نکش

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

برای چی،همون آب و شامپو که خوب بوده زود زخم رو خوب میکنه و سشوار هم نمیزاره عفونت کنه، ولی اون پانسم ...

اره تو بیمارستان ماماها و پرستارهت گفتن بزارید روی زخم که عرقی یا لباس آلوده ای بهش نخوره عفونت کنه

اره تو بیمارستان ماماها و پرستارهت گفتن بزارید روی زخم که عرقی یا لباس آلوده ای بهش نخوره عفونت کنه

اتفاقآ هوا بخوره بهتره، اشکال نداره انشالله سر بعدی نبند، برو عطاری یا داروخونه یا دکتر پوست یه چیزی بگیر بزن زود خوب میشه نگران نباش

اتفاقآ هوا بخوره بهتره، اشکال نداره انشالله سر بعدی نبند، برو عطاری یا داروخونه یا دکتر پوست یه چیزی ...

ممنون که وقت گذاشتی، تاپیکهایی که میخواستی رو کزارش زدم براتون، انشالله توی زندگیت موفق باشی